Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2160-669 Exam - Cheat-Test.com

Free C2160-669 Sample Questions:

Q: 1
Which need drives a project to use an SOA approach?

A. Business flexibility
B. Resource virtualization
C. Application integration
D. Improved systems management

Answer: A

Q: 2
In which situation would a manufacturing plant most likely choose to use an SOA approach for their Customer Order Analysis and Tracking System?

A. The company wanted development and operations to be as simple as possible.
B. The company wanted to break down department silos and encourage everyone to use the same set of tools.
C. Most of the company’s processes were manual or document-centric with little opportunity for automation.
D. The legacy system had grown in such a way that it was not easy to update and could not handle the emerging business demands.

Answer: D

Q: 3
Organizations that do not adopt SOA will experience which outcome?

A. The adoption of Web 2.0 technologies will be more problematic.
B. Outsourcing non-core business functions will become impractical.
C. The potential value of existing IT assets will not be fully realized.
D. The implementation of Web services to handle real-time transactions will not be possible.

Answer: C

Q: 4
Which three characteristics of SOA can make a business more agile?

A. Defining rules for business
B. Enforcing governance processes
C. Creating components that can be shared
D. Maintaining up-to-date application interfaces
E. Building applications from reusable components
F. Changing the implementation without affecting the consumers

Answer: C, E, F

Q: 5
Why is business and IT alignment so important to SOA?

A. Applications can be rewritten to suit the needs of the business.
B. It allows for a significant investment in technology and hardware.
C. Business and IT can collectively fulfill the business needs and goals.
D. Business and IT can decide which vendors to use and which business functions to outsource.

Answer: C

Q: 6
Which situation is most appropriate for an SOA implementation?

A. Customer’s IT strategy is to use desktop applications.
B. The organization relies on a homogeneous environment.
C. Pilot and prototype development is a focus of the IT organization.
D. Parts of an application need to be developed, maintained and updated independently.

Answer: D

Q: 7
A dealer in rare and antique books is interested in streamlining their business process. Bottlenecks occur when dealing with inventory and shipping functions in the process. How can the dealer optimize this process?

A. Create a new application to deal with the bottlenecks.
B. Replace legacy systems with more advanced technology.
C. Automate the manual steps so that the process is easier to monitor.
D. Provide multiple paths through the process for some of the functions.

Answer: D

Q: 8
Why is reusability an important aspect to promoting agility in SOA?

A. Services often represent functions in an SOA.
B. Existing applications may serve as the basis for service interfaces.
C. The interface of a service allows it to be integrated into additional processes without changes.
D. Service interface details may be defined at a high level according to anticipated business requirements.

Answer: C

Q: 9
Which two statements define a service in SOA?

A. It is a transaction that supports a business function.
B. It is a standard way for messaging between service providers and consumers.
C. It exposes business functionality with a well-defined interface that can be invoked.
D. It is a language-specific operation that executes across an Enterprise Service Bus (ESB).
E. It is a loosely-coupled component that can be choreographed to create a composite business function.

Answer: C, E

Q: 10
Which role does WS-Security play in an SOA?

A. It provides security interchange for RESTful Web services.
B. It enforces authentication and authorization within an SOA.
C. It provides an end-to-end security context among Web services.
D. It provides a security implementation for Enterprise Service Buses (ESB).

Answer: C

Q: 11
Which statement describes a business process in the context of SOA?

A. It is a business policy or decision procedure.
B. Items are accumulated and then processed together.
C. It is a series of tasks connected together like building blocks.
D. It enables interactions between message consumers and providers.

Answer: C

Q: 12
If a component of the overall system is functionally complete and operates within that system independently from the functionality of the other components, it is an example of which SOA architectural concept?

A. Modularity
B. Extensibility
C. Loose coupling
D. Separation of concerns
E. Composite implementation

Answer: A

Q: 13
How are the capabilities of a Web 2.0 application enhanced by SOA?

A. Two or more SOA services may be connected together to create a new business process, such as in the case of a mashup.
B. Business users can visually assemble mashups by blending publicly available information and services with a company’s internal information and services.
C. Syndication of site content is enabled through the use of SOA, since it involves standardized protocols, which permit end-users to make use of a site’s data in another context.
D. The community that uses the SOA services can employ community mechanisms on the application, such as ratings and comments, to provide feedback so that application can be improved on the next iteration.

Answer: B

Q: 14
Which SOA architectural concept is applied as an organization combines services to perform a business process?

A. Modularity
B. Composition
C. Encapsulation
D. Separation of concerns

Answer: B

Q: 15
What is a typical requirement in an SOA environment for determining business success?

A. Adherence to six-sigma business guidelines
B. A dashboard for reporting metrics to business analysts
C. The ability to pilot the solution in a production environment to business stakeholders
D. The capability to monitor and measure performance against business process goals

Answer: D

Q: 16
How can disparate services communicate with each other in an SOA?

A. Use XML messages to provide interoperability.
B. Service providers adopt one common data model for all services.
C. Enforce a common data model at the Enterprise Service Bus (ESB) layer.
D. Business analysts create the integration logic details to negotiate between services.

Answer: A

Q: 17
What does the information in the service registry support?

A. The complete service lifecycle
B. Runtime lookup of service endpoints
C. Enhances messages through mediation
D. Transformation of messages between different technologies

Answer: B

Q: 18
In the context of SOA and Business Process Management (BPM), what demonstrates flexibility in a business process?

A. Tasks can be rearranged without impact to the user.
B. Business rules can be dynamically stopped at runtime.
C. New services can be built at runtime without any special tooling.
D. Business processes can be automated so they do not require feedback.

Answer: A

Q: 19
A company has implemented a number of business processes using SOA services. How do they determine if their new processes are helping the organization to achieve its business objectives?

A. They establish a Center of Excellence (CoE) to monitor and report on the SOA services performance.
B. They contact a third party to analyze and evaluate the new processes against the business objectives.
C. They set and monitor Key Performance Indicators (KPIs) to track performance against the business objectives.
D. They model the new processes in a business model simulator to identify bottlenecks and potential performance issues.

Answer: C

Q: 20
What does the SOAP specification define?

A. A format for XML messaging
B. An interface to a business process
C. An Internet communications protocol
D. The payload contents for a Web service message

Answer: A

Q: 21
What is contained in an SOA repository as opposed to a registry?

A. Service policy information
B. Versions of software components
C. Uncommitted transactions to enable compensation handling
D. Service endpoint information to facilitate dynamic binding at runtime

Answer: A

Q: 22
Which three characteristics of service indicate a mature SOA environment?

A. Services are discoverable.
B. Services use Web 2.0 technology.
C. Services are exposed by an Enterprise Service Bus (ESB).
D. Services are composed into broader business functionality.
E. Services contain logic to provide compatibility across technologies.
F. Services use scripting languages to improve system responsiveness.

Answer: A, C, D

Q: 23
What is a role of an Enterprise Service Bus (ESB) in SOA management?

A. To provide the governance of services by limiting who can access services
B. To provide point-to-point connection of service consumers and service providers
C. To provide flexibility that allows business process inefficiencies to be rapidly corrected
D. To ensure a seamless flow of information from anywhere at any time using a variety of protocols

Answer: C

Q: 24
Which three meet the requirement for SOA identity propagation?

A. It translates between different identities.
B. It requires the use of open standards for authentication.
C. It handles services which each have their own identity registry.
D. It handles identities which are coupled with application business logic.
E. It provides a token that describes digital signature blocks within a message.
F. It understands and operates with a variety of formats for representing identity.

Answer: A, C, F

Q: 25
What provides the most value in helping developers find existing SOA services and driving reuse?

A. Service monitoring
B. An asset repository
C. The Enterprise Service Bus (ESB)
D. Access services to legacy systems

Answer: B

Q: 26
What is made more difficult by moving to SOA?

A. Outsourcing of business functions.
B. Ensuring Quality of Service (QoS) objectives are met.
C. Changing business processes to meet government regulations.
D. Providing a role-based portal for employees, partners and customers.

Answer: B

Q: 27
Which activity is required to successfully implement SOA governance?

A. Establish a service repository.
B. Acquire ongoing sponsorship by executives with active communication.
C. Formulate, control and oversee the proper maintenance and growth of business assets.
D. Define a set of processes, rules and policies that affect the way a corporation is directed, administered or controlled.

Answer: B

Q: 28
How can a company enforce adherence to the SOA policies that have been defined?

A. Define and execute conformance checkpoints across the service life cycle.
B. Initiate and enable SOA governance communications, education and mentor plans.
C. Commit to a strategy for SOA in the context of the business goals and IT strategy.
D. Implement governance organizational structures such as architectural review boards, executive streering committees and Centers of Excellence (CoE) to ensure adherence.

Answer: A

Q: 29
Which statement describes the importance of SOA governance?

A. It provides a tool for controlling the distribution of Web services for a line of business.
B. It eliminates the risk in migrating a business from standard integration mechanisms to SOA.
C. It creates a clearly articulated decision framework for designing, implementing and managing SOA services.
D. It provides a mechanism for the lines of business to provide input to IT staff for the design of services.

Answer: C

Q: 30
When releasing a new service version, which changes to the WSDL document are backward-compatible?

A. Adding an operation
B. Removing an operation
C. Renaming an operation
D. Changing the parameters of an operation

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved