Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2150-596 Exam - Cheat-Test.com

Free C2150-596 Sample Questions:

Q: 1
Which script types are supported when creating a script for Enterprise Single Sign-On logon, logoff, lock, or unlock?
A. VBScript and Java
B. VBScript and JavaScript
C. Windows batch file and VBScript
D. Windows batch file and JavaScript
Answer: C

Q: 2
Who can modi1e machine policies?
A. Only administrators
B. Only help desk officers
C. Both administrators and help desk officers
D. Machine policies cannot be modified once defined
Answer: A

Q: 3
When the IMS Server unexpectedly becomes unavailable, what is the behavior of the AccessAgent?
A. It will attempt to restart the IMS Server.
B. It will cease to single sign-on (550) users into applications.
C. It will continue to SSQ users into applications.
D. It will prompt a user to enter in their credentials each time they log into an application.
Answer: C

Q: 4
What is the purpose of the Provisioning Agent?
A. It is installed as part of the IMS Server installation.
B. It invokes the provisioning API of the IMS Server to provision the IMS Server user.
C. It automatically provisions the new Active Directory (AD) users in the IMS Server.
D. It is an application that monitors AD for deletion of users before attempting to delete or revoke the corresponding IMS Server users on the IMS Server.
Answer: D

Q: 5
Which tool is used to configure system policy template assignments?
A. IMS Configuration Wizard
B. Windows Active Directory
C. IBM Security Access Manager for Enterprise Single Sign-On V8.2 (ISAM ESSO) AccessAdmin
D. SAM ESSO Web Workplace
Answer: C

Q: 6
AccessStudio is a 32-bit application that can be installed on which system(s)?
A. SUSE Linux operating systems
B. X86 (32-bit) Windows operating systems only
C. X64 (64-bit) Windows operating systems only
D. Both x86 and x64 Windows operating systems
Answer: D

Q: 7
What is an important factor when planning for multiple IMS Servers?
A. Whether biometric authentication will be used
B. The number of MS administrators and IMS helpdesk users
C. The default synchronization time between AccessAgent and the MS Server
D. The operating system of the client side workstations (XP vs Vista vs Windows 7)
Answer: C

Q: 8
Which two privileges are available for the Help Desk role? (Choose two.)
A. view system policies
B. run full queries on audit logs
C. modify wallet authentication policies
D. upload access profiles to the IMS Server
E. modify machine policies when the machine tag is not specified
Answer: A,C

Q: 9
Which policy scope is used to define the maximum number of invalid tries allowed before selfservice locks out?
A. AD
B. User
C. System
D. Machine
Answer: C

Q: 10
Which user role(s) have the ability to change system policies?
A. IMS Administrators only
B. IMS Helpdesk and MS Administrators
C. Enterprise Directory Administrators only
D. MS Administrators and Enterprise Directory Administrators
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved