Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2150-198 Exam - Cheat-Test.com

Free C2150-198 Sample Questions:

Q: 1
Recently the Risk Officer of your organization discovered that all passwords for the key databases containing web certificates in the organization are stored in plain text in the webseald-default.conf file, this is not acceptable and must be configured to be more secure. How can this be accomplished?
A. Use iKeyman to create a hash file, reconfigure the webseald-default.conf file to use this hash file instead of the plain text password option to open a key database.
B. Use iKeyman to create a stash file, reconfigure the webseald-default.conf file to use this stash file instead of the plain text password option to open a key database.
C. Generate a hash file using command "ibmhash -db key.kdb -hash key.hash -password <current password> -newpassword <new password>"; next reconfigure the webseald-default.conf file to use this hash file instead of the plain text password option to open a key database.
D. Generate a stash file using command "ibmstash -db key.kdb -stash key.sth -password <current password> -newpassword <new password>"; next reconfigure the webseald-default.conf file to use this stash file instead of the plain text password option to open a key database.
Answer: B

Q: 2
An administrator wants to restore the pdbackup.lst_22dec2011.10_22.dar archive on a Windows operation system from the default location. Which command should the administrator run?
A. pdinfo -a restore -f C:\Program Files\Tivoli\Policy
Director\pdbackup\pdbackup.lst_22dec2011.10_22.dar
B. pdbackup -a extract -f C:\Program Files\Tivoli\Policy
Director\pdbackup\pdbackup.lst_22dec2011.10_22.dar
C. pdbackup -a restore -f C:\Program Files\Tivoli\Policy
Director\pdbackup\pdbackup.lst_22dec2011.10_22.dar
D. pdrestore -a restore -f C:\Program Files\Tivoli\Policy
Director\pdbackup\pdbackup.lst_22dec2011.10_22.dar
Answer: C

Q: 3
What are two supported Single Sign-On methods used for WebSphere Application Server? (Choose two.)
A. HTTP Authentication Method
B. Advanced Authentication Method
C. Trusted Association Interceptor
D. Lightweight Third Party Association
E. Client Side Certificate Authentication Method
Answer: C,D

Q: 4
What is the name of the configuration file option which points to the kdb file used for backend server certs?
A. ssl-keyfile
B. ssl-cert-keyfile
C. webseal-cert-keydb
D. webseal-cert-keyfile
Answer: D

Q: 5
Given the requirement that users can only access a particular resource from Monday-Friday from 8:00am-4:30pm, what pdadmin command will update a POP named "employees" to set this restriction?
A. pop modify employees set access mon:fri,08:00-16:30
B. pop modify employees set tod-access monlfri:08:00-4:30
C. pop modify employees set access mon,tue,wed,thu,fri:0800-16:30
D. pop modify employees set tod-access mon,tue,wed,thu,fri:08:00-16:30
Answer: D

Q: 6
What modes are supported by the staging utility on Common Auditing and Reporting Server?
A. Full, Incremental, Prune
B. Trim, Full, Chronological
C. Historical, Trim, Incremental
D. Historical, Incremental, Prune
Answer: D

Q: 7
What are two prerequisite components are required when installing and configuring a base Security Access Manager Policy Server environment? (Choose two.)
A. IBM Security Utilities
B. Security Access manager Runtime
C. Security Access Manager Web Server
D. Security Access Manager Policy Proxy Server
E. Security Access Manager Authorization Server
Answer: A,B

Q: 8
Security Access Manager supports which object type?
A. Java Object
B. Group Object
C. Junction Object
D. Browser Object
Answer: C

Q: 9
What pdadmin server task option is used to add an additional backend server to a WebSEAL junction?
A. -a option.
B. add option.
C. -add option.
D. add_server option
Answer: B

Q: 10
If someone tries to gain access to a user's account by carrying out a dictionary attack but fails, which report will show an attack to an environment?
A. Most Active Accessors Report
B. Failed Authorization History Report
C. Audit Event History by User Report
D. Failed Authentication History Report
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved