Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2150-195 Exam - Cheat-Test.com

Free C2150-195 Sample Questions:

Q: 1
What does it mean if events are coming in as stored?
A. The events are not mapped to an existing QID map.
B. The events are being captured and parsed by a DSM.
C. The events are being captured but not being parsed by a DSM.
D. The events are being stored on disk and will be parsed by a DSM later.
Answer: C

Q: 2
If a report author shares a report with another IBM Security QRadar V7 0 MR4 user, what type of report access is granted to the other user?
A. The other user can only access the report if they are an administrator.
B. The other user can use the original report as if it were created by that person.
C. The report output will be defined by the intersection of networkobjects and log sources of alluser with whom the report is shared.
D. The other user will not have any access to the original report definition but can do as they please with the report definition of the shared copy.
Answer: D

Q: 3
What is a QID identifier?
A. A mapping of a single device to a Q1 Labs unique identifier.
B. A mapping of a single event of an external device to a Q1 Labs unique identifier.
C. A mapping of multiple events of a single external device to a Q1 Labs unique identifier.
D. A mapping of a single event to multiple external devices to a Q1 Labs unique identifier.
Answer: B

Q: 4
Which event search group contains default PCI searches?
A. Compliance
B. System Monitoring
C. Network Monitoring and Management
D. Authentication, Identity, and User Activity
Answer: A

Q: 5
What is the rule for using the Quick Filter to group terms using logical expressions such as AND, OR, and NOT?
A. The syntax is not case sensitive.
B. The syntax is case sensitive and the operators must be upper case to be recognized as logical expressions and not as search terms.
C. The syntax is case sensitive and the operators must be placed between square brackets to be recognized as logical expressions and not as search terms.
D. The syntax is case sensitive and the operators must be lower case and placed between square brackets to be recognized as logical expressions and not as search terms.
Answer: B

Q: 6
How can a report be set up with restricted user access?
A. Click Reports > Restrict Users
B. Click on Manage Groups and add the user to the Restricted Reports group
C. Select the appropriate users on the Report Editing wizard to access the reports
D. Click Admin > Users, edit each user, and create lists of report filters users are allowed to see
Answer: C

Q: 7
How many default dashboards are included in IBM Security QRadar V7.0 MR4?
A. 1
B. 2
C. 5
D. 8
Answer: C

Q: 8
Which flow source is most often sampled?
A. vFlow
B. sFlow
C. QFlow
D. netflow
Answer: B

Q: 9
Which steps are required to see hidden offenses in IBM Security QRadar V7.0 MR4 (QRadar)?
A. Contact the QRadar administrator to select Hidden Offenses and then choose the Show option from the Action menu.
B. From the Offenses page, navigate to All Offenses and open the Search menu. Select Edit Search and in the Search Parameters section, uncheckthe box Exclude Hidden Offenses.
C. From the Offenses page, navigate to the Offenses by Category, and click on Show Inactive Categories to display all hidden offenses. Click Hide Inactive Categories to hide them again.
D. Hidden Offenses are no longer associated with Offenses so a custom report and a search should be created that uses a search parameter where Associated with Offense equals False. To create a custom report, navigate to Reports and from the Actions menu select Create.
Answer: B

Q: 10
If the IBM Security QRadar V7.0 MR4 operator wants to graph the flow data in the Network Activity tab, which three chart types can be presented? (Choose three.)
A. Pie Chart
B. Bar Chart
C. Line Chart
D. Area Chart
E. Gant Chart
F. Time Series Chart
Answer: A,B,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved