Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2140-834 Exam - Cheat-Test.com

Free C2140-834 Sample Questions:

1. Which statement is true about elements within the subsystem and public visibility?
A. Only the subset of elements that define the subsystems API should have public visibility.
B. Only the subsystem proxy class should have public visibility.
C. No elements inside the subsystem should have public visibility.
D. Only the elements that reference external classes should have public visibility.
Answer: C

2. What are the two types of dependency that can be used from a subsystem? (Choose two.)
A. <<uses>> dependency to a subsystem interface
B. an <<import>> dependency to a package containing used classes
C. a <<manifest>> relationship to a node in the Deployment model
D. a <<realize>> relationship to one or more collaboration occurrences
Answer: A, B

3. Which task is performed during use-case realization refinement?
A. identify participating classes
B. allocate responsibilities among classes
C. model messages between classes
D. model associated class relationships
Answer: D

4. Which statement is true about design subsystems?
A. They partially encapsulate behavior.
B. They represent an independent capability with clear interfaces.
C. They model a single implementation variant.
D. They can only contain design classes.
Answer: B

5. Given the following configuration: Package A, which contains class aClass is in the presentation layer. Package B, which contains a class bClass and an interface bInterface is in the business layer. Package C, which contains cClass is in the data layer. Which is a poor practice?
A. aClass calls a method in bClass.
B. aClass has an attribute of type cClass.
C. aClass realizes bInterface.
D. bClass realizes bInterface.
Answer: B

6. Which process document describes design mechanisms, any mappings between design mechanisms, and the
details regarding their use?
A. Software Architecture Document
B. Design Guidelines
C. Vision Document
D. Software Development Plan
Answer: C

7. In the state of a state machine, a behavior can be defined _____.
A. before reaching a state
B. upon reaching a state
C. upon leaving a state
D. inside a state
Answer: B, C, D

8. What is a gate?
A. a parameter that represents a message that crosses the boundary of an interaction or interaction fragment
B. a defined protocol for accessing the internals of a subsystem
C. a decision point in a state machine that has more than two alternatives
D. a set of checkpoints each subsystem design must satisfy before it can be assigned for implementation
Answer: A

9. When identifying design elements, a simple analysis class will map to a(n)_____.
A. active class
B. interface
C. design class
D. subsystem
Answer: C

10. In which OOAD activity is the distribution mechanism identified?
A. Identify Design Elements
B. Identify Design Mechanisms
C. Class Design
D. Architectural Analysis
Answer: B

11. A design mechanism _____.
A. captures the key aspects of a solution in a way that is implementation-independent
B. specifies the exact implementation of the mechanism and is bound to a certain technology, implementation
language, or vendor
C. is the same as a design pattern
D. assumes some details of the implementation environment, but is not tied to a specific implementation
Answer: D

12. Identify Design Elements is part of which workflow detail?
A. Define a Candidate Architecture
B. Design Components
C. Perform Architectural
D. Refine the Architecture
Answer: D

13. When identifying interfaces during the Identify Design Elements activity, which statement is true?
A. Classes should not realize an interface.
B. Each subsystem realizes only one interface.
C. Interfaces should be identified before subsystems are created.
D. Interfaces should be packaged separately from the elements that realize them.
Answer: D

14. What is the relationship between operation and method?
A. The terms are synonymous.
B. An operation describes how a method is implemented.
C. A method describes how an operation is implemented.
D. There is no relationship.
Answer: C

15. Why would you use subsystem interfaces rather than subsystem instances on sequence diagrams?
A. to make it easier to model subsystems during Subsystem Design
B. to make use-case realizations easier to change
C. to ease sequence diagram maintenance when message signatures change
D. to reduce the number of classes needed to implement the subsystem
Answer: B

16. Which is an input artifact to the Identify Design Elements activity?
A. Deployment Model
B. Implementation Model
C. Reference Architecture
D. Software Architecture Document
Answer: D

17. What is an important consideration when allocating processes to nodes?
A. minimizing network traffic
B. minimizing power consumption
C. utilizing all available nodes
D. physical distance between nodes
Answer: A

18. Which type of mechanism is a connector on a deployment diagram?
A. backup
B. communication
C. transaction
D. computation
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved