Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2140-637 Exam - Cheat-Test.com

Free C2140-637 Sample Questions:

1. Given: Consider the following set of initial user requests from a telephone company about a new customer service system: * The telephone company customer service system shall be able to record and answer questions about telephone installations. * When a customer requests a new telephone, the service representative shall record the customer's name, address, assigned phone installer, and a projected time of the installation. * At the end of each day, the technicians shall record their work. * Start time shall include the year, month, day, hour, and minute. What is the most appropriate classification name for one of the actors in these system requirements?
A. User
B. Calendar
C. Customer
D. Installer
Answer: D

2. What type of relationship exists between use cases and actors?
A. Arrow association
B. Extends association
C. Communicates association
D. Generalization association
Answer: C

3. What does the basic flow of events in a use case describe?
A. Typical use of the system by its actors
B. Interactions between the use case and other use cases
C. Least complicated interactions between the system and the actors
D. Choices an actor makes while interacting with the system
Answer: A

4. Which of the following are properties of a use case? (Select all that apply.)
A. Name
B. Design constraints
C. Special requirements
D. Supplementary specifications
E. Flow of events
F. Preconditions
Answer: A, C, E, F

5. What does a use-case diagram show?
A. Software requirements
B. Flow of events
C. User interface screen layouts
D. What the system is supposed to do
Answer: D

6. What does a supplementary specification include?
A. Non-functional requirements associated with the entire system
B. Non-functional requirements associated with a particular use case
C. <<include>> and <<extend>> relationships associated with a particular use case
D. Use-case diagram for the entire system
Answer: A

7. What question helps identify the actors in software requirements?
A. Who will be using the system?
B. What subsystems will be in the system?
C. Who will be paying for the system?
D. Who will be designing the system?
Answer: A

8. What question identifies use cases in software requirements?
A. What goal will actors achieve by using the system?
B. What do users need to know when they use the system?
C. Why is data being stored in the system?
D. What subsystems are in the software?
Answer: A

9. What is an actor?
A. Role a tester plays when testing the system
B. Role a person or thing plays when interacting with the system
C. Anyone who has a vested interest in the outcome of the system
D. Anyone who will purchase the system
Answer: B

10. Which of the following may result from a functional decomposition of use cases? (Select all that apply.)
A. Requirements become fragmented and lose their context
B. Brief descriptions are very long
C. Requirements become untestable
D. Use cases do not achieve clear goals for the actors
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved