Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2140-047 Exam - Cheat-Test.com

Free C2140-047 Sample Questions:

1. Which three categories of symbols are represented on Business Process Diagrams? (Select three.)
A. Swimlanes
B. Stereotypes
C. Flow Objects
D. Decision Trees
E. Connecting Objects
Answer: ACE

2. Which two System Architect functions can be used to copy selected diagrams and/or data definitions from one project encyclopedia into another? (Select two.)
A. Data Import
B. File Export/Import
C. Encyclopedia Merge
D. Encyclopedia Extract
E. Encyclopedia Transfer
Answer: CD

3. Which two benefits are provided by modeling the enterprise architecture of an organization? (Select two.)
A. It resolves conflicts with different processes.
B. It identifies gaps and overlaps among IT assets.
C. It determines the objectives and goals of the organization.
D. It shows the extent to which the enterprise is aligned with its strategy.
Answer: BD

4. Which three elements are included in a complete enterprise? (Select three.)
A. traceability to the goals and objectives of the organization
B. descriptions of the components that make up the organization
C. technology and process standards for deployment and maintenance
D. historical data that contributed to the current state of the organization
Answer: ABC

5. Which three enterprise architecture frameworks are supported by Rational System Architect? (Select three.)
A. NAF
B. TAFIM
C. MODAF
D. DoDAF
E. AGATE
Answer: ACD

6. What are three typical domains in an enterprise architecture? (Select three.)
A. source code
B. project plans
C. business processes
D. technology infrastructure
E. applications and information
Answer: CDE

7. Which type of diagram enables you to graphically model the goals and objectives of an organization along with the strategies and tactics devised to achieve those goals?
A. Business Concept Diagram
B. Business Process Diagram
C. Enterprise Direction Diagram
D. Business Process Hierarchy
Answer: C

8. Which type of diagram models the ends and means of an organization's strategic plan?
A. Business Plan Diagram
B. Business Process Diagram
C. Functional Process Diagram
D. Enterprise Direction Diagram
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved