Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-919 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-919 Sample Questions:

Q: 1
What is used during Fast Recovery to return pages to the original state?
A. Logical Log
B. Physical Log
C. External Tables
D. TemporaryDBSpaces
Answer: B

Q: 2
To maximize the performance of your OnBar backup and recovery operations, what should you do?
A. Use a commercial storage manager.
B. Use the bundled Informix Storage Manager (ISM).
C. Use a combination of disk-based and tape-based backup devices.
D. Use separate storage devices for instance spaces and logical logs.
Answer: D

Q: 3
Which option would be used with "cdr define replicate" to create a shadow replicate?
A. --backup
B. --mirrors
C. --shadow
D. --synchronize
Answer: B

Q: 4
When running an onstat -u, what does a 'Y' in the first column of the flags signify?
A. Theuserthread is waiting on a condition.
B. Theuserthread is waiting for end user I/O to complete.
C. Theuserthread is waiting for a thread to yield a cpu vp.
D. Theuserthread is waiting for a thread with a higher priority.
Answer: A

Q: 5
What statement about users accessing a Flexible Grid is true?
A. Every user can execute commands on the Flexible Grid.
B. Only userinformix can execute commands on a Flexible Grid.
C. Users have to be authorized to execute Flexible Grid commands.
D. Commands can only be executed from the node on which the Flexible Grid was created.
Answer: C

Q: 6
When adding space to the storagepool, which correctly describes the type of storage which may be placed in the storagepool?
A. Cooked file only.
B. Raw devices only.
C. Cooked files andRaw devices only.
D. Cooked files,Raw devices and Directories.
Answer: D

Q: 7
Assuming the DBSPACETEMP onconfig and environment variables are set to valid dbspace ames, where is the first location the instance will attempt to create a temporary non logged table?
A. rootdbs.
B. Thedbspace the database was created in.
C. One of thedbspaces listed in the DBSPACETEMP environment variable.
D. One of thedbspaces listed in the DBSPACETEMP configuration parameter.
Answer: C

Q: 8
Which statement about Informix data compression is true?
A. Compressing data on one Enterprise Replication (ER) node affects the data on the other ER nodes.
B. I/O-bound tables, for example, those with bad cache hit ratios, are good candidates for ompression.
C. Compression operations can be executed on a HDR secondary, RS secondary, or SD econdary server.
D. Compressing data on a primary instance will not compress data on the High-Availability Data Replication (HDR) secondary instance.
Answer: B

Q: 9
Which CANNOT be used to move compressed data from one database to another?
A. dbload
B. dbexport
C. onunload
D. High-Performance Loader
Answer: C

Q: 10
Which storage space should be used to store columns defined as a BLOB or a CLOB?
A. sbspace
B. dbspace
C. extspace
D. blobspace
Answer: A

Q: 11
Which Windows utility is used to configure the SQLHOSTS registry key?
A. ilogin
B. instmgr
C. setnet32
D. oncmsm
Answer: C

Q: 12
How does the Deployment Assistant enable you to reduce the size of the installation to be deployed?
A. By limiting the size ofdbspaces.
B. By removing specific databases.
C. By removing specific product features.
D. By removing all free space at the end of a chunk.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved