Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-913 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-913 Sample Questions:

1. How can you monitor a client backup session?
A. issue a query process command and search for your backup target nodename
B. issue the command query session nodename=<client_nodename> format=detail
C. issue a query stgpool pooltype=primary command on a regular basis and note the Pct Util value
D. issue the command query session on a regular basis and note the status of the session where the Client Name matches your target
Answer: D

2. Which type of errors can be trapped by SQLCA.SQLCODE?
A. compile-time errors
B. user-interface errors
C. application logic errors
D. run-time database errors
Answer: D

3. Which statements will be interrupted if the DEFER INTERRUPT statement has been executed and the user presses the interrupt key?
A. INPUT
B. CONSTRUCT
C. INPUT ARRAY
D. OPEN CURSOR
E. START REPORT
Answer: A, B, C

4. Which statement is correct about the BEFORE MENU clause of the MENU statement?
A. It will execute before the menu appears to the user on the screen.
B. It is required to check user access privileges before displaying the menu.
C. It is the only place that the HIDE OPTION and SHOW OPTION statements can be used.
D. It is required before variables can be used for the menu-name, option name, and option-description.
Answer: A

5. Which are valid INFORMIX-4GL function types?
A. MAIN
B. DEFINE
C. REPORT
D. INCLUDE
E. OPTIONS
F. GLOBALS
G. FUNCTION
Answer: A, C, F, G

6. Which values will the form display when using the INPUT ARRAY statement?
A. null
B. the values of the program array
C. the default attributes of the form
D. the default attributes of the form or null
E. the default column values from the table definition or null
F. the default attributes of the form or the default column values from the table definition
G. the default attributes of the form, the default column values from the table definition, or null
Answer: G

7. Why will preparing UPDATE and DELETE statements increase their execution speed?
A. UPDATE and DELETE statements can NOT be prepared.
B. The rows of the tables being selected will be cached in memory if the statement is prepared.
C. Prepared statements are checked for syntax and optimized at prepare time, not at execution time.
D. Memory is allocated for the results set which will be returned from the SELECT statement at prepare time.
Answer: C

8. What is one advantage of using INFORMIX-4GL C-compiled version versus INFORMIX-4GL RDS?
A. It compiles faster.
B. It executes the program faster.
C. It uses the INFORMIX-4GL Interactive Debugger.
D. It readily accesses a graphical presentation of your application.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved