Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-552 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-552 Sample Questions:

Q: 1
You can use the silent installer in a UNIX environment to install the Optim Server. The silent installer is NOT available for which two of the following platforms? (Choose two.)
A. HP-UX 11i v2
B. Red Hat Linux 3
C. IBM AIX 5
D. Solaris 8
E. SUSE 10
Answer: B,D

Q: 2
When installing Optim, what is the minimum disk space needed for the database?
A. 50gb
B. 50mb
C. As required
D. 500mb
Answer: C

Q: 3
You are planning an installation of IBM Optim. Which two configurations are supported for the Optim Server and Optim Directory? (Choose two.)
A. DB2 database running on Ubuntu Linux
B. DB2 or Oracle databases running on AIX
C. Oracle or Microsoft SQL Server databases running on AIX
D. DB2 or Informix databases running on Sun Solaris
E. DB2 or Microsoft Access databases running on Windows XP Professional
Answer: B,D

Q: 4
Which two statements are true about Optim security roles? (Choose two.)
A. Functional Privilege classes such as Create New Actions and Create New Definitions can be controlled using Roles.
B. Privileges such as Archive Request and Compare Request can be controlled using Roles
C. By default, the Access Control Domain allows access to all Optim Actions and privileges. Only denial of privileges can be assigned using roles.
D. Default Roles may not be modified to allow or deny Functional Privilege Classes and New Action Privileges.
E. Edit the FAD (File Access Definition) to control which roles has access to all of the files.
Answer: A,B

Q: 5
The customer has critical production systems against which Optim archive and delete processes are run. If Optim archive and delete processes are run at the wrong time, it will impact business. Which of the following will resolve the issue?
A. Using the Optim Configuration program, initialize Optim Security and assign a Security Administrator. For each role, grant or deny the appropriate privileges.
B. Configure object security, which will deny access to sensitive production objects.
C. By default, the Access Control Domain allows or denies access to particular Optim functions.
D. Configure program security to restrict access to the Optim executables.
Answer: A

Q: 6
When performing an archive process that uses a Storage Profile, which action could be performed as a result of using the storage profile?
A. Creates a connection to the database for use by the storage management device.
B. Creates a connection to the storage management device and copies an Archive File to a backup device.
C. Creates a storage allocation parameter for the storage or file management system.
D. Creates a duplicate of the existing information from the Archive Repository on the storage management device.
Answer: B

Q: 7
When installing Optim, which of the following is true?
A. ODM/Optim Connect must be installed during the Optim Installation process.
B. ODM/Optim Connect must be installed after Optim is successfully installed.
C. ODM/Optim Connect can be installed either during the Optim installation, or after Optim is successfully installed.
D. ODM/Optim Connect is not a part of the Optim Installation.
Answer: C

Q: 8
The Optim Directory is built in an Oracle Database. If the project Database is Unicode enabled, which of the following is true?
A. The Optim Directory can be enabled as either Unicode or Non-Unicode.
B. The Optim Directory and the DB Alias must both be initialized the same, either both as Unicode or both as Non-Unicode.
C. The Optim Directory and the DB Alias both must be Unicode enabled.
D. The DB Alias must be enabled as Non-Unicode.
Answer: C

Q: 9
You have installed the Optim Server on an AIX system. The system is configured with various internal and external storage options attached to the server. Where should the Optim Temporary Work folder be placed?
A. the attached archive appliance
B. the attached NAS device
C. the system's internal disk drives
D. the attached SAN device
Answer: C

Q: 10
You are installing IBM Optim into an Oracle environment. Which statement is correct about user permissions?
A. The installation user requires the DBA role.
B. The installation user is the only user that can run Optim.
C. The installation user's permissions must be deleted once the installation is complete and all DB Aliases are created.
D. The installation user must have the SELECT ANY DICTIONARY role.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved