Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-550 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-550 Sample Questions:

1. To administer a HotStandby database you need which privilege?
A. Sys_Sync_Admin_Role
B. Sys_Console_Role
C. Sys_Hotstandby_Role
D. Sys_Replication_Role
Answer: B

2. To execute the HotStandby administrative commands, which type of access privilege would be needed?
A. SYS_ADMIN_SYNC_ROLE
B. SYNC_ADMIN_ROLE
C. ADMIN_CONSOLE_ROLE
D. SYS_CONSOLE_ROLE
Answer: D

3. How many different installations of solidDB binaries can exist on the same host?
A. one
B. as many as can fit
C. one per release of solidDB
D. one per version of solidDB
Answer: B

4. What are two possible conflict resolution methods between solidDB and a back-end database? (Choose two.)
A. Source wins
B. Reference
C. Trigger
D. UserExit
E. Alert user
Answer: A, D

5. It is possible when using solsql to run scripts either interactively or nested within another script. Which special character is used to identify that you want to execute a script file?
A. *
B. @
C. #
D. !
Answer: B

6. Which ADMIN command is used to shut down the solidDB database?
A. shutdown
B. disconnect
C. terminate
D. close
Answer: A

7. To set the log persistence level server-wide, which parameter would be set in the solid.ini file?
A. LogLevel
B. Isolation
C. DurabilityLevel
D. Adaptive
Answer: C

8. solidDB can store Unicode characters. Which two data types should you use to store Unicode? (Choose two.)
A. CLOB
B. CHAR
C. WCHAR
D. VARCHAR
E. WVARCHAR
Answer: C, E

9. A conflict detection and resolution method within CDC is only available when you map your tables using ______.
A. Standard
B. One-to-One
C. Consolidation
D. Bidirectional replication
Answer: A

10. You want to map multiple source tables to multiple target tables in the same subscription. These tables share the same table structure and similar table names. Which mapping method should you use?
A. Standard
B. Mirror
C. LiveAudit
D. One-to-One
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved