Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-463 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-463 Sample Questions:

Q: 1
Which consideration is true for a Vulnerability Assessment (VA) deployment?
A. Collectors running VA cannot also perform database monitoring.
B. Each collector can run up to 20 Vulnerability Assessments simultaneously.
C. S-TAP must be running on the database server before VA is run for a database on that server.
D. There is a need to create an account with appropriate privileges on the database for VA to work.
Answer: D

Q: 2
Which Guardium appliance cannot be managed?
A. S-TAP
B. Collector
C. Aggregator
D. Central manager
Answer: D

Q: 3
When planning the deployment for Data Activity Monitoring (DAM) there is a need to determine the location of the various Guardium solution components (I.e. Agents, appliances). Which statement is correct?
A. S-TAP agents need to reside in the same data center the aggregators reside in.
B. Collectors can report to aggregators that are located in data centers other then their own.
C. Collectors can reside anywhere in the customer network regardless of database server location.
D. Aggregators need to reside in the same data center the collectors that report to them (Aggregator) reside.
Answer: B

Q: 4
When sizing a Vulnerability Assessment solution, what is the recommendation for calculating the number of collectors needed?
A. One collector for every 30K PVU.
B. One collector for every data center.
C. One collector for every 35 database servers.
D. One collector for every 255 database instances.
Answer: D

Q: 5
What are the mechanisms used by UNIX S-TAP to capture database traffic?
A. K-TAP, A-TAP, and PCAP
B. K-TAP, LHMON, and PCAP
C. PCAP, DB2TAP, and K-TAP
D. A-TAP, Shared Memory Driver, and K-TAP
Answer: A

Q: 6
Which parameter should be used to enable K-TAP flex loading through GIM?
A. KTAP_ENABLED set to "1"
B. KTAP_LIVE_UPDATE set to "Y"
C. KTAP_FAST_FILE_VERDICT set to "1"
D. KTAP_ALLOW_MODULE_COMBOS set to "Y"
Answer: D

Q: 7
Before uninstalling A-TAP, which procedure must be done?
A. K-TAP must be unloaded using guard_ktap_loader.
B. A-TAP must be deactivated on all database instances.
C. The Guardium group must be removed from the server.
D. The sniffer must be stopped on the Guardium appliance.
Answer: B

Q: 8
Which guard_tap.ini parameter should be used to set the virtual IP of a Microsoft SQL Server cluster environment?
A. tap_ip
B. sqlguard_ip
C. alternate_ips
D. connect_to_ip
Answer: C

Q: 9
What statement is true regarding policy push down?
A. Policy push down pushes a classification process into S-TAP for Z on IMS.
B. Policy push down allows ZSecure to push policies into the Guardium appliance.
C. Policy push down allows the Guardium appliance to identify sensitive objects inside the DB2 database.
D. Policy-push-down enables policy push down of collected profiles, collection activation, and collection inactivation from the Guardium appliance.
Answer: D

Q: 10
What is the correct way to stop a UNIX S-TAP that was installed with a non-GIM installer?
A. Use the Stop S-TAP button in the S-TAP Control window.
B. Find the S-TAP Process ID and terminate with kill -9 command.
C. Comment the U-TAP section of /etc/inittab, followed by the init q command.
D. Under the Modules parameter in the Central Manager, set STAP_ENABLED = 0 for the appropriate S-TAP.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved