Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-317 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-317 Sample Questions:

Q: 1
In complex DB2 recovery scenarios, it is important to understand the scope of which objects require recovery.
Which DB2 utility provides a list of the names of all table spaces in the table space set that is specified and a list of all the tables in those table spaces?
A. CHECK
B. REPORT
C. QUIESCE
D. RECOVER
Answer: D

Q: 2
The -ALTER UTILITY command changes the values of certain parameters of a utility.
Which two utilities can this command be issued against?
A. COPY
B. REORG
C. MODIFY
D. REBUILD
E. RECOVER
Answer: B, D

Q: 3
You execute the following SQL against the CDB (Communications Database) of your DB2 subsystem:
INSERT INTO SYSIBM.IPNAMES
(UNKNAME.SECURITY_OUT.USERNAMES, IBMREQD.IPADDR) VALUES ('REMOTEDB'. 'P\ 'O'. 'N', *123.34.45.56');
INSERT INTO SYSIBM.IPLIST (LINKNAMEJPADDRJBMREQD) VALUES ('REMOTEDB', '123.34.45.56', *N');
INSERT INTO SYSIBM.IPLIST (LINKNAMEJPADDRJBMREQD) VALUES C REMOTEDB', '123.34.45.57', 'N');
INSERT INTO SYSIBM.USERNAMES (TYPE,AUTHID.LINKNAME,NEWAUTHID. PASSWORD, IBMREQD) VALUES (T, 'USER1'. 'USER2\ ", ,PWD2,1 *N');
INSERT INTO SYSIBM.USERNAMES (TYPE,AUTHID.LINKNAME,NEWAUTHID. PASSWORDJBMREQD) VALUES ('O', 'USER1'. 'USER3', *', 'PWD3', 'N');
There is no trusted connection to REMOTEDB. USER1 issues a query addressing remote data source REMOTEDB on your DB2 subsystem.
Which authorization id will be used on the remote data source REMOTEDB?
A. USER1
B. USER2
C. USER3
D. USER4
Answer: A

Q: 4
Which combination of subsystem parameter values will enable connection pooling for idle distributed database access threads?
A. Specify subsystem parameter CMTSTAT = ACTIVE and set CONDBAT = MAXDBAT.
B. Specify subsystem parameter CMTSTAT = INACTIVE and set CONDBAT < MAXDBAT.
C. Specify subsystem parameter CMTSTAT = ACTIVE and set CONDBAT > MAXDBAT.
D. Specify subsystem parameter CMTSTAT = INACTIVE and set CONDBAT >MAXDBAT.
Answer: C

Q: 5
You wish to set the threshold at which data in the class castout queue is cast out to disk for group buffer pool GBP10. You want the threshold to be 1000 pages.
Which parameter setting in the command -ALTER GBPOOL(GBP10) will accomplish this?
A. GBPOOLT(10)
B. CLASST(0.1000)
C. CLASST(10.1000)
D. GBPCHKPT(1000)
Answer: A

Q: 6
Which action should you take to improve the performance of authorization checking for stored procedures or user-defined functions?
A. Set subsystem parameter EXTSEC to YES.
B. Increase the value of subsystem parameter SECQTY.
C. Increase the value of subsystem parameter AUTHCACH.
D. Increase the value of subsystem parameter CACHERAC.
Answer: D

Q: 7
You want to temporarily switch-off one of your trusted contexts.
How can this be accomplished?
A. DROP TRUSTED CONTEXT...
B. -STOP DB(DSNDB06) TS(SYSCONTX)
C. ALTER TRUSTED CONTEXT ... DISABLE
D. -STOP TRACE(AUDIT) AUDTPLCY(TRUSTED_CONTEXT)
Answer: C

Q: 8
Your database administrators plan to start using XML and they plan to have the XML documents being validated using type modifiers.
You must make sure that they are able to make XSR schemas available for this.
Which stored procedure(s), if any, must at least be created and functioning for that?
A. XSR_REGISTER
B. XSR_REGISTER, XSR_COMPLETE
C. No stored procedures need to be created.
D. XSRREGISTER. XSRCOMPLETE. XSRADDSCHEMADOC
Answer: B

Q: 9
A column mask is defined on TB_
A. Which statement runs successfully?
A. SELECT ' FROM TB_A UNION ALL SELECT ' FROM TB_B
B. SELECT ' FROM TB_A INTERSECT SELECT * FROM TB_B
C. SELECT ' FROM TB_A EXCEPT ALL SELECT ' FROM TB_B
D. SELECT'FROM TB A INTERSECT ALL SELECT * FROM TBB
Answer: A

Q: 10
Which subsystem parameter setting allows connection queuing?
A. IDTHTOIN>0
B. CONDBAT>0
C. POOLINAC>0
D. MAXCONGN > 0
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved