Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-304 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-304 Sample Questions:

Q: 1
Which threshold is used to identify input data Strings are probably the same?
A. 100
B. 800
C. 900
D. 1000
Answer: A

Q: 2
In the output fields available from the Name Standardize rule set, how many MatchPrimaryWords are defined?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: A

Q: 3
What will improve classifications if there are a large amount of "@" and "?" symbols in a standardization pattern report?
A. Word with Advanced options.
B. Word with special symbol processing options.
C. Character Discrete on all unhandled patterns.
D. Character Concatenate on selected columns.
Answer: A

Q: 4
What two rule groups are needed for rule sets?
A. A rule group for rules that you want to apply to split a domain.
B. A rule group for rules that you want to apply to records after all other actions.
C. A rule group for rules that you want to apply to records before all other actions.
D. A rule group for rules that you want to apply to records as they read a lookup table.
E. A rule group for rules that you want to apply copies of records before all other actions.
Answer: C,D

Q: 5
Which two elements are part of a lookup table in Standardization Rules Designer?
A. Input Value
B. Returned Value
C. Exception Value
D. Unhandled Token
E. Classification Token
Answer: A,D

Q: 6
Which match type would you use to perform a "fuzzy" match for a field containing many un-parsed words (such as a comments field)?
A. CNT_DIFF
B. PRORATED
C. MULT_EXACT
D. MULT_UNCERT
Answer: C

Q: 7
Which acronym is also referred to as CASS?
A. AVI.
B. GEO.
C. MNS.
D. US AC.
Answer: D

Q: 8
Which statement would NOT be a purpose for the matching process?
A. Creating the best record in the group.
B. Reconciling inventory or transactions.
C. Locating entities in a data warehouse.
D. Grouping records with the same or similar values, such as householding.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved