Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2090-303 Exam - Cheat-Test.com

Free C2090-303 Sample Questions:

Q: 1
Identify two areas that DataStage can integrate with a Hadoop environment. (Choose two.)
A. Use the Pig Activity stage in a sequencer to invoke a Pig MapReduce program.
B. Use the Hive Activity stage in a sequences to invoke a Hive MapReduce program.
C. Use the Big Data File stage to access files on the Hadoop Distributed File System.
D. Use the Oozie Workflow Activity stage in a sequencer job to invoke Oozie work flows.
E. Use the MapReduce Transformer stage to convert Hadoop Distributed File System data.
Answer: C,D

Q: 2
You are using the Complex Flat File stage as a source in your job. What are two types of data specifically supported by the Complex Flat File stage for your job? (Choose two.)
A. XML files.
B. Mainframe data sets with VSAM files.
C. Mainframe data files with DB2 tables.
D. Data from files that contain Hadoop record types.
E. Data from flat files that contain multiple record types.
Answer: B,E

Q: 3
The number of File Set data files created depends upon what two items? (Choose two.)
A. Amount of memory.
B. Schema definition of the file.
C. Operating system limitations.
D. Number of logical processing nodes.
E. Number of disks in the export or default disk pool connected to each processing node in the default node pool.
Answer: D,E

Q: 4
What are the two Transfer Protocol Transfer Mode property options for the FTP Enterprise stage? (Choose two.)
A. FTP
B. EFTP
C. TFTP
D. SFTP
E. RFTP
Answer: A,D

Q: 5
Identify two restructure stages that allow you to create or organize vectors in the output link results? (Choose two.)
A. Split Vector
B. Column Import
C. Merge records
D. Split Subrecord
E. Make Subrecord
Answer: D,E

Q: 6
You are using the Change Capture stage in your job design to identify changes made to the input link (before image) to obtain the results in the output link. This job will be using a multi-node configuration file when executed. What are two requirements on the input link data for the Change Capture stage? (Choose two.)
A. sorted
B. merged links
C. parallel mode
D. key partitioned
E. sequential mode
Answer: A,D

Q: 7
What are two statistics or attributes that can be added to the output of a Data Rule stage? (Choose two.)
A. Record ID
B. System timestamp
C. Number of violations
D. Job execution owner
E. Percentage of violations
Answer: A,B

Q: 8
What are two properties dependent of both Column for Calculation and Summary Column for Recalculation? (Choose two.)
A. Summary
B. Missing Value
C. Sum of Squares
D. Mean Deviation
E. Coefficient of Variation
Answer: A,B

Q: 9
A DataStage job uses an Inner Join to combine data from two source parallel datasets that were written to disk in sort order based on the join key columns. Which two methods could be used to dramatically improve performance of this job? (Choose two.)
A. Disable job monitoring.
B. Set the environment variable $APT_SORT_INSERTION_CHECK_ONLY.
C. Unset the Preserve Partitioning flag on the output of each parallel dataset.
D. Explicitly specify hash partitioning and sorting on each input to the Join stage.
E. Add a parallel sort stage before each Join input, specifying the "Don't Sort, Previously Grouped" sort key mode for each key.
Answer: B,E

Q: 10
Indicate two possible job design topologies that Information Services Director (ISD) parallel jobs can conform to. (Choose two.)
A. A job with a single ISD Transformation stage.
B. A job with one ISD Input stage and no ISD Output stage.
C. A job with no ISD Input stage and with one ISD Output stage.
D. A job with greater then one ISD input stage and one ISD Output stage.
E. A job with one ISD Input stage and greater then one ISD Output stage.
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved