Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2080-474 Exam - Cheat-Test.com

Free C2080-474 Sample Questions:

Q: 1
A clothing retailer wants to learn about statistically significant changes in conversion rates by traffic type. What type of Top Mover would give them the data they need?
A. Event count with traffic applied as a dimension
B. Dimensional Top Mover using the traffic dimension
C. Ratio of Event Values with traffic applied as a dimension to the numerator and denominator
D. Ratio of Event Counts with traffic applied as a dimension to the numerator and denominator
Answer: D

Q: 2
What is a limitation of Ratio Reports?
A. Functions cannot be added to Ratio Reports.
B. Event counts and sums cannot be used in combination.
C. Drill-down searches from the grid table are not available.
D. The denominator must always be larger than the numerator.
Answer: C

Q: 3
Which type of chart available in the Report Builder is NOT appropriate for displaying a ratio report?
A. Pie
B. Line
C. Area
D. Vertical Bar
Answer: A

Q: 4
Which option is available in IBM Tealeaf Report Builder?
A. Submit for Analysis
B. Add Report to Scorecard
C. Add Report to Dashboard
D. Save Report as Template
Answer: C

Q: 5
An event modeler is tasked with tracking customers who did not complete their purchase because they received a 404 error. The modeler already configured two events on the system. Event 1 tracks sessions where a 404 error was encountered. Event 2 tracks customers that have completed a purchase. Which condition should the modeler use to build a new event that tracks customers who received a 404 error and did not complete their purchase?
A. The occurrence of Event 1 and the occurrence of Event 2
B. The occurrence of Event 1 and the non-occurrence of Event 2
C. The occurrence of Event 2 and the non-occurrence of Event 1
D. The non-occurrence of Event 1 and the non-occurrence of Event 2
Answer: B

Q: 6
The management team at an online travel organization wants a weekly report indicating how many online sessions started the checkout process, viewed Online Help, and did not book travel within
the same session. To accomplish this, the event modeler creates an event where "Start Checkout Event=True" and "Views Online Help=True and BookTravel=False". When should this event be evaluated?
A. Last Hit
B. Every Hit
C. End of Session
D. First Hit of Session
Answer: C

Q: 7
An event modeler is tasked with detecting when a user types in their login ID and their email into a form. Which step will allow the modeler to complete this task?
A. Create one hit attribute to look forlogin IDand another hit attribute to look for the mail? both in the request buffer
B. Create one hit attribute to look forlogin IDand another hit attribute to look for the mail? both in the response buffer
C. Create one hit attribute to look for bothlogin ID and mailin the request buffer
D. Create one hit attribute to look for bothlogin ID and mailin the response buffer
Answer: A

Q: 8
A business analyst creates a session-level event and looks for it in the active session list in the portal. It does not appear in the list. What is preventing the event from showing up in the active session list?
A. The event property contains a Label.
B. The event property is defined for "Every Hit?
C. The event requires more than one condition to fire.
D. The event property is defined as an end of session event.
Answer: D

Q: 9
A company website creates a new session cookie for each visit. The accounting department asks the business analyst to create one single event that records a count value. Every time the same
customer accesses the company website from a different device, the counter should increase by one.
Which is a true statement?
A. A new event can be created with the event type set to canister event.
B. An event cannot be created because events cannot span multiple sessions.
C. An event cannot be created because events cannot be created for mobile phones.
D. A new event can be created with session attribute conditions for mobile and desktop values.
Answer: B

Q: 10
An intermittent error has been identified on the site login page. An event has been created based on a hit attribute that identifies the error message text. Management has requested a report showing the number of times the error has occurred each day, so that they can assess the effectiveness of attempts to fix the problem. Which tracking option should the event be configured to use?
A. Running Total
B. Last Per Session
C. First Per Session
D. Every Occurrence
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved