Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2070-580 Exam - Cheat-Test.com

Free C2070-580 Sample Questions:

Q: 1
Which two components are optional with the IBM Case Manager? (Choose two)
A. IBM Case Analyzer
B. IBM Mashup Center
C. IBM Content Engine
D. IBM WebSphere Process Server
E. IBM Process
Answer: A,D

Q: 2
In a distributed system architecture scenario, if installing IBM Case Manager to an existing FileNet P8 environment, which option applies?
A. Deploy a new P8 5.0 Process Engine server in the existing database collocated with the case management target object store database
B. Deploy a new P8 5.0 Process Engine server with its own separate database collocated with the case management target object store database
C. Collocate the existing P8 4.5 Process Engine database with the corresponding target object store database for case management on Content Engine
D. Collocate the existing P8 5.0 Process Engine database with the corresponding target object store database for case management on Content Engine
Answer: B

Q: 3
Which two REST APIs are offered with IBM Case Manager? (Choose two)
A. Content Manager Interoperability Services (CMIS) APIs
B. Case REST APIs
C. Object REST APIs
D. Content REST APIs
E. Analytics REST
Answer: A,B

Q: 4
When deploying Case Manager in a distributed architecture, which two databases are supported? (Choose two)
A. Oracle
B. MySQL
C. Sybase
D. IBM DB2
E. Microsoft SQL Server
Answer: A,D

Q: 5
IBM Case Manager is best suited for what type of process?
A. An informal process which is modeled and partially tracked by the system
B. A formal process where each step and business goal is fully controlled by the system
C. A combination of formal and informal processes where a balance of control and flexibility is achieved
Answer: C

Q: 6
Which insurance company's business scenario or challenge is a prime candidate for IBM Case Manager?
A. A customer requests written details of the policy and additional product descriptions
B. A customer requests an address change as well as a billing cycle change. The customer wants to transition from bi-annual billing to monthly billing
C. A customer requests a new home content policy to be added to existing policies. Content descriptions, estimations, deductible options are evaluated
D. A customer requests a last name change. This means a pre-determined list of systems containing account information need to be updated with the new last
Answer: C

Q: 7
Which two items are always part of a case management solution? (Choose two)
A. Content
B. Analytics
C. Database lookups
D. System integrations
E. Process
Answer: A,E

Q: 8
Which statement best describes the key differences between case management and business process management?
A. Cases tend to be predictable and rely on system control or business rule based control flow
B. Cases may not always involve human participation, while a business process solution always require human interaction
C. In case management, the business problem is solved by a knowledge worker using tasks that may have been modeled; in business process management, the business problem is always solved by following a modeled process
D. The emphasis of case management is on designing a step by step procedure to solve a business problem; the emphasis of business process management is on designing a flexible solution for knowledge workers to solve a repeatable problem
Answer: C

Q: 9
At a minimum, IBM Case Manager implementations require which IBM FileNet P8 platform components to be installed?
A. IBM FileNet Content Engine
B. IBM FileNet Content Engine and Workplace XT
C. IBM FileNet Content Engine and Process Engine
D. IBM FileNet Content Engine, Process Engine, and Workplace
Answer: D

Q: 10
IBM Case Manager 5.0 is supported on the following directory servers? (Choose two)
A. Novell eDirectory
B. Oracle Directory Server
C. IBM Tivoli Directory Server
D. MS Active Directory Server
E. SUN Java Directory Server
Answer: C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved