Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2050-723 Exam - Cheat-Test.com

Free C2050-723 Sample Questions:

Q: 1
An application developer needs to perform an initial data load using the WebSphere Commerce Data Load utility. What action must be taken to maximize performance?
A. Not specify a key reange
B. Specify a large ID resolver cache size
C. Specify the ID resolver cache size to 0
D. Specify a large commit count and batch size
E. Specify a commit count of 1 and batch size of 1 to minimize rollbacks
Answer: B, D

Q: 2
An application developer is extending a noun. Which method in the custom read mediator should the application developer implement for the Get service to populate the logical SDO?
A. getNoun()
B. build Noun()
C. createNoun()
D. populateNoun()
Answer: B

Q: 3
What is the name of the noun that the Gift Center services interact with?
A. GiftList
B. GiftCenter
C. GiftRegistry
D. GiftCenterNoun
Answer: A

Q: 4
Which of the following database tables are included in the staging server data model?
A. STAGLOG
B. STAGSITETAB
C. STAMERTAB
D. STGSTORETAB
E. STGUIDTAB
Answer: A, C

Q: 5
An application developer is creating different outbound queues for different message types while integrating with WebSphere MQ. Which method of the SendMsgCmd command must be used to set the queue destination in the custom code?
A. setMsgData
B. setConfigData
C. setContentData
D. setCommandData
Answer: B

Q: 6
An application developer uses Dojo to abstract the JavaScript events system for the Web 2.0 store. Which Dojo functions would the application developer use to “listen” to a function call and connect functions to it?
A. dojo.init()
B. dojo.load()
C. dojo.licsten()
D. dojo.connect()
E. dojo.subscribe()
Answer: D, E

Q: 7
Which component can the application developer install as part of WebSphere Commerce Developer Professioal or Enterprise edition using IBM Installation Manager?
A. IBM Gift Center
B. IBM HTTP Server
C. IBM DB2 database
D. IBM Sales Center Toolkit
Answer: D

Q: 8
An application developer wants to develop new commands and refers to the Information Center documentation to understand how the commands and tasks are mapped to the table.
Under which section would this information be found?
A. Reference
B. Tutorials
C. Developing
D. IBM Education Assistant
Answer: A

Q: 9
If the requirements are as follows, which of the URLs must the application developer use?
Check if any of the specified organization are locked
Check if the specified organization is parent organization of the user. If it is not, then check whether the user assumes the Organization Participant role in the specified organization or any of its ancestors
Reset all contract information such that new contracts can be applied to reflect the change in the active organization
A. BuyerUserRegistrationUpdate URL
B. ContractSetlnSession URL
C. OrgEntityUpdate URL
D. OrganizationSetInSession URL
Answer: D

Q: 10
An application developer needs to define the store level action mapping to specify a targe JSP file which will format Atom feeds for WebSphere Commerce Web services.
Where:
ShowCatalogGropDataAreaType is the name of the SDO for the noun
SerizlizeCatalogGroupMadisonsAtom.jsp is the feed formatting JSP file
What should be the action mapping in the struts-extension.xml file?
A. <action path=”/ShowCatalogGroupDataAreaTypeAtom/0”
forward=”/atom/Store/SerizlizeCatalogGroupMadisonsAtom.jsp/>
B. <action path=”/ShowCatalogGroupDataAreaTypeAtom/<store-ld>”
forward=”/atom/Store/SerizlizeCatalogGroupMadisonsAtom.jsp/>
C. <action path=”/ShowCatalogGroupDataAreaType/0”
forward=”/Rest/WebContent/atom/ Store/SerizlizeCatalogGroupMadisonsAtom.jsp/>
D. <action path=”/ShowCatalogGroupDataAreaType/<stoe_ld>”
forward=”/Rest/WebContent/atom/ Store/SerizlizeCatalogGroupMadisonsAtom.jsp/
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved