Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-926 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-926 Sample Questions:

Q: 1
Domino Domain Monitoring (DDM) allows for a central server to collect information from other servers. What are servers called that the central server collects from?
A. Probe servers
B. Node servers
C. Event Servers
D. Collection servers
Answer: B

Q: 2
Lotus Notes Traveler server maintains a database with information pertaining to the cluster replicas of the mail files which are being synchronized with a Lotus Notes Traveler client. The file name of this database is which of the following?
A. travcldir.nsf
B. mduserdir.nsf
C. ntsclcache.nsf
D. lntravcache.ndk
Answer: C

Q: 3
Charlie is preparing an upgrade of the Notes clients and is testing the Smart Upgrade Tracking feature. When he tries to manually initiate a Smart Upgrade he receives the error "File Does Not Exist". What could be the cause of this error?
A. A Desktop Policy is not configured
B. The id file is missing from the person document
C. The Smart Upgrade Tracking database is not named "Smart Upgrade Tracking"
D. The Smart Upgrade Tracking database name is incorrect in the Desktop Policy
Answer: D

Q: 4
Carl, the Domino administrator, wishes to migrate users to dynamic policies in his Domino environment. Which of the following will occur when he completes this task?
A. Groups with each policy name are create and users are assigned to the new group policies
B. Users are added to policy documents and applied policies are removed from their person document
C. Policies are added to the necessary person documents and document links are assigned to the policy documents
D. Policies are removed from the users entirely until they reauthenticate and the new dynamic policies are applied
Answer: B

Q: 5
After DAOS is enabled and functioning on your Domino server, which of the following occurs when a recipient opens a document with an attachment that is in the DAOS repository?
A. Attachment icons display with a link icon over the attachment icon
B. Attachment icons display a doclink to the attachment stored in DAOS
C. Attachment icons display the same as it would on a server without DAOS enabled
D. Attachment icons do not show and they are replaced with text that describes the attachment and is linked to the attachment
Answer: C

Q: 6
Event handlers contain numerous notification methods. Which of the following is NOT a supported notification method?
A. Pager
B. Broadcast
C. Outbound phone call
D. Log to Windows NT Event Viewer
Answer: C

Q: 7
Domino roaming for the Notes standard configuration clients in Domino 8.5 and higher offers the ability to synchronize which of the following?
A. A notebook database and user ID file
B. The user ID file and local Eclipse XML configuration files
C. A feeds subscription database and an Eclipse plug-in data and preferences database
D. The Activities plug-in configuration and the integrated Sametime Connect configurations
Answer: C

Q: 8
Which DDM probe reviews Web server configuration values on specified servers against a set of predefined values?
A. Web - Configuration
B. Web - Best Practices
C. Server - Configuration
D. Server - Best Practices
Answer: B

Q: 9
Smart Upgrade Governor is enabled on the server. When a user manually tries to initiate Smart Upgrade locally they get a dialog box indicating they are unable to upgrade at this time and to try again later. What server command can the administrator run on the server to display Smart Upgrade statistics?
A. SU display
B. sucache show
C. show sugovernor
D. display su state
Answer: B

Q: 10
Antonio was in the process of registering users for his Domino domain. He had to stop in the middle of creating new users with numerous users left to register. What database on his local machine is the list of pending users for registration?
A. userreg.nsf
B. usercache.nsf
C. certlog.nsf
D. register.nsf
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved