Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-916 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-916 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements regarding XML is TRUE?
A. All XML elements must be properly closed.
B. XML documents must have a DTD (Document Type Definition) file.
C. All XML elements must be lower case.
D. XML tags are not case sensitive.
Answer: A

Q: 2
Complete the following statement. The artifact created in the IBM Forms Designer is:
A. A dynamic PDF document.
B. An XML document that conforms to the XFDL schema.
C. An XML document with embedded Javascript if HTML extensions were used.
D. An XML document or an HTML document depending on the rendering mode that was defined.
Answer: B

Q: 3
Jane is given an XML schema by her company's IT department, and is asked to build an IBM Form that captures data according to that schema. How can Jane build the form?
A. IBM Forms does not support schemas, so this is not possible.
B. Using IBM Forms Designer, Jane can drag and drop the schema onto her form page. The Designer automatically creates the appropriate UIitems according to what was specified in the schema.
C. Using IBM Forms Designer, Jane embeds the schema into her form, creates an instance of that schema, then drags and drops from theinstance onto the form. The Designer then creates the appropriate UI items according to what was specified in the schema.
D. Jane has to use another tool to create an XML instance of the schema. She adds the XML instance to her form using IBM Forms Designer, thendrags and drops from the instance onto the form. The Designer then creates the appropriate UI items according to what was specified in
theschema.
Answer: C

Q: 4
Jane is trying to relatively align item B to be below item A, but she notices that this option is not available. Why can't she use the relative positioning option?
A. She cannot use relative positioning because Item B precedes Item A in build order.
B. She cannot use relative positioning because Item A precedes Item B in build order.
C. She cannot use relative positioning because Item A and Item B have the same build order.
D. She cannot use relative positioning because Item A and item B have the same build priority.
Answer: A

Q: 5
Which of the following components must be installed when using IBM Forms with Workflow?
A. IBM Forms Server
B. Tivoli Access Manager
C. Lotus Quickr
D. WebSphere Portal
Answer: A

Q: 6
All of the following are valid methods of using a schema with IBM Forms, EXCEPT which one?
A. Embed schema directly in an XForms instance.
B. Reference external schema on local file system.
C. Embed schema directly in an XForms model.
D. Reference external schema within the Viewer's schema directory.
E. Reference external schema on the internet.
Answer: A

Q: 7
Which document repository does IBM Forms Server with Workflow integrate with out-of-the-box?
A. IBM DB2 Content Manager
B. IBM Web Content Manager
C. IBM Lotus Quickr
D. FileNet Content Manager
Answer: D

Q: 8
Which of the following is a valid XPath query using an axis?
A. instance('widgets')/widget[parent:widget != 'Gadget']
B. instance('entries')/entry[not(author = preceding-sibling::entry/author)]
C. instance('people')/person[position() > 5 and position() < 15]
D. concat(../name, ' ', ../desc, ' ', )
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved