Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-840 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-840 Sample Questions:

Q: 1 An LDAP client can specify a search base when searching a directory. A search base performs what function?
A. It tells the LDAP service what view to search.
B. It limits the scope of a search by specifying a point in the directory tree at which to begin.
C. It provides the LDAP service with a username and password for searching a directory securely.
D. It limits the LDAP search to specific local address books that are encrypted using the current user ID file.
Answer: B

Q: 2 While creating Internet Site documents, you do not select a specific server from your environment to host the Web site. What is the result of this action?
A. All servers in the domain may host this site.
B. The Internet Site will not be loaded on any server.
C. All servers with no default Internet Site specified will serve this site.
D. Any server with the same organizational certifier may serve the Web site.
Answer: B

Q: 3 When the LDAP service cannot find information for which an LDAP client is searching, it can return a referral to the client. What Domino service does it utilize to provide this referral?
A. MAPS
B. Referrer
C. Replicator
D. Directory Assistance
Answer: D

Q: 4 You have created substitution rules on your Domino Web server. However, you failed to include at least one wildcard anywhere in the rule. What is the result of this action?
A. Domino will send the user to the default home page for the Web server.
B. The Domino Web server will ignore the request from the browser session.
C. The user will receive an error code defined by the administrator in this rule.
D. The HTTP task automatically appends "/*" to the pattern when it stores the rule in its internal table.
Answer: D

Q: 5 Marshall, the Domino administrator, has enabled multi-server session authentication (MSSO), but it is not functioning properly. Which of the following is necessary for him to complete for SSO to be enabled properly?
A. Create a Web SSO Configuration document.
B. Remove the HTTP task from the server notes.ini file.
C. Remove the full DNS server name in the host name field of the Web Site or Server document.
D. Choose Disabled in the Web Site document to prevent cookies from being used by the Domino server for authentication.
Answer: A

Q: 6 Lizette wants to enable Domino Off-line Services (DOLS) for her Internet users. What field must be configured to allow DOLS to function?
A. The DOLS field
B. The DSAPI field
C. The ndolextn field
D. The offline services field
Answer: B

Q: 7 Certain clients utilizing WebDAV attempt to lock WebDAV items. Where is design locking enabled for WebDAV?
A. The Global Web settings document
B. The server configuration document in the Domino Directory
C. The Web Site document that is specified for the WebDAV domain
D. The Design tab of the Database Properties dialog box for each WebDAV database
Answer: D

Q: 8 Web rules are applied to HTTP requests from Web browsers in a particular order. Which of the following best describes the order that they are applied?
A. Response, supplemental, and directory
B. Substitution, supplemental, and response
C. HTTP response header, redirection, and directory
D. Substitution, redirection, and HTTP response headers
Answer: D

Q: 9 Domino allows you to move files from one directory to another on the same Web server. What type of rule should be created so new links do not need to be created?
A. Direction Rule
B. Directory Rule
C. Redirection Rule
D. Substitution Rule
Answer: D

Q: 10 Margaret has edited the Web Site configuration document to enable users to see the realm "Sales" in the authentication dialog. Which of the following fields were modified?
A. Description
B. Directory or file path
C. Realm name returned to browser
D. Realm label returned to browser
Answer: D

Q: 11 WebDAV allows users to do which of the following?
A. Configure SSL via a Web browser.
B. Edit and manage files on remote Web servers.
C. Edit and manage files on their Notes client.
D. Set ACLs in Domino databases via the Web browser.
Answer: B

Q: 12 Open, inactive sessions can prevent users from accessing the server. What time limit can be set so inactive sessions do not remain open with the Domino server?
A. CGI timeout
B. Output timeout
C. Request timeout
D. Persistent connection timeout
Answer: D

Q: 13 A user sends a search request to Server A, but some of the search results are actually located in a database on Server B. What must be configured for Server A to generate the HTML for the search results page to point to Server B?
A. The search results URL field in the server document
B. The search results URL field in the domain document
C. The enerating references to the Web server?field in the server document
D. The enerating references to the Web server?field in the domain document
Answer: C

Q: 14 Karen wants to customize the data that is being transmitted to a HTTP browser request to improve the performance of browser caching. What type of Web rule would she create?
A. Directory
B. Redirection
C. Substitution
D. HTTP Response Header
Answer: D

Q: 15 Kyle wants to specify an alternate location for HTML files to be stored on the Domino server. Which field would he modify to achieve this?
A. HTML Database
B. Icon URL Path
C. HTML Directory
D. Icon Directory
Answer: C

Q: 16 Josie made a change to the Web site's site configuration document which caused WebDav to stop functioning. Which one of the following changes would cause WebDAV to stop working?
A. A DSAPI filter was enabled.
B. Session Authentication was enabled.
C. POP3 was loaded on the same server.
D. Internet Site documents were created.
Answer: B

Q: 17 Which type of Web Rule points incoming URLs to another URL?
A. Directory
B. Redirection
C. Substitution
D. HTTP Response Header
Answer: B

Q: 18 Chartrise has created a Directory Rule to map the location of a Domino database. The rule is not functioning correctly. What is the cause of the failure?
A. The Domino server task Rules is not loaded.
B. Directory rules are only used for name lookup and authentication.
C. Directory Rules are a scheduled event and the rule has not been processed.
D. Directory rules can only be used to map the location of files that are to be read directly.
Answer: D

Q: 19 Brent, the Domino Administrator, wants clients to be able to resume downloads if interrupted. He will be using byte-range serving for clients that support it. What must he verify on document attachments so that byte-range serving will function correctly?
A. Attachments must be decompressed.
B. Attachments must be HTTP enabled.
C. Attachments must have the extension .zip.
D. Attachments must have the extension .brs.
Answer: A

Q: 20 As the Domino administrator, you have been asked to improve client-side performance and security of Domino Web Access sessions. You start by controlling which entries are removed from the browser when the Domino Web Access session ends. Which of the following must be enabled for this enhancement to function?
A. User Browser Cleanup
B. Browser Cache Management
C. Domino Forced Management
D. Browser Temporary Cleanup
Answer: B

Q: 21 Dennis, a Domino administrator, wants to apply Web rules to multiple Web sites. Which type of Web rules document should he create?
A. Substitution document
B. Global Web Settings document
C. HTTP Response header document
D. Web server redirection document
Answer: B

Q: 22 Which one of the following statements regarding the Certificate Authority (CA) is true?
A. The CA issues only Internet certificates.
B. Access to the certifier ID must be granted.
C. The CA issues both Lotus Notes and Internet certificates.
D. Access to a certifier ID password must be provided to all registration authorities.
Answer: C

Q: 23 Libby set up byte range serving for Domino and Web clients. Which one of the following is a characteristic of byte range serving?
A. Byte range serving must be configured after setup.
B. Only files attached to documents or forms are supported.
C. If a download is interrupted, the client must repeat the download from the beginning.
D. If a download is interrupted, the client restarts the download from the point of interruption.
Answer: D

Q: 24 Domino offers the ability to store Web credentials, including the user's name, password, and the list of groups to which the user belongs, in memory after successful Web authentication. Which of the following controls the number of personal credentials cached?
A. Maximum Cached Users
B. Stored Credential Vault
C. Authentication Memory Count
D. Cached User Expiration Interval
Answer: A

Q: 25 Miranda wants to deploy LDAP access to the Domino directory. However, she wants to restrict the fields available to anonymous users. In what document are the fields selected that will be available to anonymous access?
A. LDAP Site document
B. Internet Site document
C. LDAP configuration document
D. Default server configuration document
Answer: D

Q: 26 Jerry, a Web user, has customized his preferences while visiting a Domino Web server. Where are the preferences stored?
A. On his local machine in a cookie
B. On the Domino server in a cookie
C. On the Domino server in a Notes database
D. On his local machine in a Notes database
Answer: A

Q: 27 David wants to view the expired certificates in the Certification Revocation List (CRL). In which one of the following would David find this information?
A. In the CRL document in the Domino Directory
B. In the Domain document in the Domino Directory
C. In the Server document in the Domino Directory
D. In the Certifier document in the Domino Directory
Answer: D

Q: 28 Chris, a Domino administrator, has created a Web Site authentication realm for the Data\Sales directory with a label of Inventory. What is returned to the Web browser for a user authenticating with a database in the Sales directory?
A. Sales
B. Inventory
C. Data\Sales
D. Data\Inventory
Answer: B

Q: 29 Response header rules have been placed on your Domino Web server. When are these rules applied to URL requests?
A. After substitution rules
B. Before redirection rules
C. Concurrent with global rules
D. Sequentially behind document redirection
Answer: A

Q: 30 The TCP authentication field "Redirect TCP to SSL" is set to "No". What effect does this setting have?
A. It allows clients and servers to use SSL or TCP/IP to access the Web site.
B. It allows clients and servers to use TCP/IP and POP3 to access the Web site.
C. It requires clients and servers to use the SSL protocol to access the Web site.
D. It requires clients and servers to utilize LDAP to retrieve authentication information.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved