Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-422 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-422 Sample Questions:

Q: 1
Which set of message types is displayed in the ConfigWizard?
A. debug, error, warning
B. debug, error, information
C. error, information, warning
D. debug, information, warning
Answer: C

Q: 2
John, an IBM WebSphere Portal Administrator, is asked to enable session persistence in a WebSphere Portal clustered environment.
Where must he configure session persistence?
A. Web Server configuration file
B. WebSphere plug-in configuration file
C. WebSphere Integrated Solutions Console
D. WebSphere Portal Administration Console
Answer: D

Q: 3
By default, WebDAV clients pass authentication information by using the basic authentication method.
What would Johnny need to do to use WebDAV when IBM WebSphere Portal is setup with an External Security Manager by using form-based authentication?
A. Enable Form-Based Authentication for /mycontenthandler/dav/\
B. Use an SQL client and connect to the JCR to bypass the WebDAV front end.
C. Set up a pass-through server that bypasses the ESM and update all references to static content to point to the pass-through server.
D. Enable HTTPBasicAuthentication only for /mycontenthandler/dav/* and then update the ESM policy server with all WebDAV HTTP methods.
Answer: D

Q: 4
Adam notices timeouts during syndication.
What can he do to prevent them?
A. Reduce the total syndication wait time setting.
B. Increase the syndication maximum wait time setting.
C. Increase the total transaction lifetime timeout setting.
D. Reduce the number of concurrent processes that run on the servers.
Answer: C

Q: 5
Sam experienced an out-of-memory condition on his WebSphere Portal. He used the Memory Analysis Tool to parse the heap dump. In this analysis, he notices 100,000 objects of a custom code object.
What might it signify?
A. A leak in the native code
B. A leak in the WebSphere Portal code
C. A leak in the custom portlet application
D. A leak in the WebSphere AppServer session code
Answer: C

Q: 6
If a new page is created via the Manage Pages portlet, what is the default type of page that is created?
A. Dynamic
B. Standard
C. Web Content
D. Static Content
Answer: D

Q: 7
Hitoshi is asked to deploy a new modular theme. He did not get an XML script to deploy a new theme among the files that a developer sent him.
In which scenario is it possible to perform the theme deployment?
A. The developer provided a WAR file.
B. The developer provided an EAR file.
C. The developer provided only a Portal Application Archive (PAA) file.
D. The developer provided only a compressed ZIP archive with static content.
Answer: B

Q: 8
If an administrator enables tracing through the WebSphere Portal Enable Tracing portlet what type of tracing is enabled?
A. Rollover
B. Extended
C. Short-lived
D. Temporary
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved