Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-417 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-417 Sample Questions:

Q: 1
Which type of user has full system access within Interview Builder?
A. Administrator
B. Hiring Manager
C. Human Resources
D. Subject Matter Expert
Answer: A

Q: 2
In Survey Advantage, two departments from last year have merged into one department this year.
What is the option for showing history in this scenario?
A. Many to one mapping - select both departments from the previous year and map to the new department.
B. One to one mapping - select only one department from the previous year and map to the new department.
C. Manual mapping - use raw data to calculate the combined historical scores and map to the new department.
D. Custom datagroup mapping - combine the departments in the previous years reporting tool and map to the new department.
Answer: B

Q: 3
Create Session is found on the home page and under which menu in Kenexa Assess?
A. Settings
B. Manage
C. Session Assessment Title
D. Session Management
Answer: C

Q: 4
Assess supports uploading of what?
A. Users
B. Test Takers
C. Answer Keys
D. Customer Questions
Answer: C

Q: 5
Which feature would be used by a Survey Advantage Client that wants to include an external comparison in their PDF report?
A. Trend
B. Cross Tab
C. Benchmark
D. Demographics
Answer: A

Q: 6
Which option describes the content of a Survey Advantage Entry questionnaire?
A. Client supplied items only
B. Supplemental survey items only
C. Core 38 engagement survey items
D. Items with an Industry external benchmark
Answer: C

Q: 7
What type of assessment does the term "CAT" refers to?
A. Client Adopted Testing
B. Computer Adaptive Testing
C. Custom Assessment Testing
D. Centralized Assessment Trial
Answer: B

Q: 8
A client has four languages, seven custom items, and wants participants to receive a unique survey URL and have demographic information automatically linked.
Which add-ons should be purchased for the survey?
A. Additional Languages and an additional benchmark
B. Additional Languages and Additional Scaled Survey Items
C. Additional Languages and Pre-Populated Demographics
D. Additional Languages.Additional Scaled Survey Items, and Pre-Populated Demographics
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved