Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-416 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-416 Sample Questions:

Q: 1
For which three objects types are custom fields available? (Choose three.)
A. role
B. facility
C. survey
D. workflow
E. curriculum
F. organization
Answer: A,D,E

Q: 2
What happens when an LMS user tries to delete an equipment category which contains equipment items?
A. It is not possible to delete the category that contains equipment items.
B. The category and all equipment belonging to the category will be deleted.
C. The category will be removed from the Equipment Profiles of all equipment belonging to the category.
D. It depends on whether equipment belonging to the category is being assigned to any session.
Answer: D

Q: 3
Which three LCMS elements are part of the "interactive" element category? (Choose three.)
A. Drag and Drop
B. Mouseover Element
C. Media Element
D. Survey element
E. Simulation Element
F. Glossary Element
G. Command Element
H. Reference Element
Answer: B,D,E

Q: 4
In order for all learners to view the exact same LCMS assessment, which rules would be required? (Choose five.)
A. Assessment Object Rules do not allow "Shuffle"
B. Assessment Elements are set to Mandatory
C. Assessment Elements are inserted by Pasting as a Link
D. Shuffling is set to "Defer to Question"
E. Assessment Question Pool is set to Build Once
F. Shuffle is set to "Do Not Shuffle"
G. Assessment Section Rules is set to do not allow "Shuffle"
H. Assessment Elements are set to "Not Shuffled"
Answer: B,E,F,G,H

Q: 5
If an LMS training administrator is responsible for catalog management, what catalog responsibilities does a system administrator have?
A. Delete catalogs
B. Create catalogs
C. Add courses to catalogs
D. Make the catalog feature available
Answer: B

Q: 6
Which LMS survey type is available for selection?
A. Criteria Evaluation
B. Course Evaluation
C. Custom Evaluation
D. Curricula Evaluation
Answer: B

Q: 7
Which due date option is available when creating an LMS online offering?
A. Offset from an exact date
B. Offset from availability date
C. Offset from enrollment date
D. Offset from course profile date
Answer: C

Q: 8
Where can you pre-define export options?
A. Filter Utility
B. Mapping Utility
C. Publishing Profiles Utility
D. Advanced Search Utility
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved