Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-415 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-415 Sample Questions:

Q: 1
When adding the embedded experience to the Activity data model, the embed property can be added to the event directly.
Which two properties are contained within embed object?
A. actor and title
B. content and type
C. gadget and context
D. summary and objectType
Answer: C

Q: 2
IBM Connections supports automatic authorization of trusted clients.
What must be performed to register an arbitrary client?
A. Register the client using basic authentication through an OpenSocial stream.
B. Obtain the client secret and update the opensocial-config.xml with the provided code.
C. Edit the opensocial-config.xml and add the new authorized client within the trusted clients.
D. Register the client using the wsadmin tool and execute OAuthApplicationRegistrationService.addApplication command with all required parameters.
Answer: A

Q: 3
Why would a developer use DataPipelining for accessing IBM Connections social APIs?
A. minifies the returned JSON object
B. provides XML to JSON serialization
C. reduces the number of client server requests
D. enables easier debugging, pipelining logs to the console
Answer: C

Q: 4
John wishes to install OpenSocial to his workstation to develop an OpenSocial feature in his application-How should John update his IBM Notes client to have this feature?
A. The OpenSocial toolkit is a separate download from the IBM Passport site. John should download the setup file, execute it and follow the steps in the wizard.
B. In Notes, John should go to the Tools menu and select the Notes Smart Upgrade menu option and choose OpenSocial from the server's Smart Upgrade database.
C. John should open his widget catalog and enable the IBM Notes & Domino OpenSocial widget there. After Notes has been restarted, the feature should be available.
D. John should install Notes 9.0 Social Edition. When installing, he should ensure the "OpenSocial Component" option on the Custom Setup page of the installer is enabled.
Answer: D

Q: 5
Merchele is working on a gadget and would like it to render locally. She understands that the OpenSocial Component will read data from the local replica of the widget catalog. However, she is finding that it is not rendering locally.
Which might be a reason for this?
A. The ACL is not set properly on the local replica.
B. The gadget is using OAuth and needs to run remotely.
C. The IBM Notes client is not capable of handling trust management.
D. An instance of the IBM Domino server with Shindig is installed locally.
Answer: B

Q: 6
Which is a valid JSON object?
A. "nameVMarko"
B. "name":"Marko"
C. ,["name":"Nikola"."deptM:"project management”]
D. [Mname^"Olivera^,,dept,,:7rontdeskl,[Mname ^"Milan^,,dept^,,”Mechanican”]
Answer: B

Q: 7
Why would a developer choose to use the gadgets.io.makeRequest over osapi.http.get?
A. The endpoint is non-trusted.
B. The endpoint requires HTTPS.
C. The endpoint requires OAuth support.
D. The endpoint is hosted in a different domain.
Answer: C

Q: 8
When creating an embedded OpenSocial gadget, which two data models are used?
A. CSS
B. XML
C. HTML
D. JSON
E. JavaScript
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved