Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-414 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-414 Sample Questions:

Q: 1
Who is authorized to write plug-ins for IBM Sametime?
A. anyone
B. IBM developers only
C. IBM and IBM Business Partner developers only
D. developers of companies who own Sametime licenses
Answer: B

Q: 2
Synchronization between IBM Connections and IBM Sametime provides what type of synchronization?
A. read-only synchronization
B. synchronization from Connections to Sametime
C. synchronization from Sametime to Connections
D. synchronization bi-directionally between Connections and Sametime
Answer: B

Q: 3
Broadcast communities are groups of people who share what?
A. profile
B. Contacts list
C. LDAP group
D. interest in a topic or project
Answer: D

Q: 4
Kayla is an IBM Sametime client user who wants to keep a copy of all chats that take place on her client.
Which two options describes the required settings for her to keep chat logs?
A. Kayla must select the client preference to save chat transcripts.
B. The Sametime server being used must have chat logging enabled.
C. Kayla must have a server policy that allows her to save chats transcripts.
D. Kayla must request permission from the chat partner to save chat transcripts
E. Kayla must have configured the chat transcript database in Notes to store her chats.
Answer: A

Q: 5
Which server(s) are required when implementing only an IBM Sametime Community Server?
A. LDAP
B. Sametime System Console. IBM DB2
C. Sametime System Console. DB2. LDAP
D. Sametime System Console. IBM Domino. DB2
Answer: C

Q: 6
To migrate from a native IBM Domino Directory to a Domino LDAP, which Domino database must be migrated to update the IBM Sametime user names to the new format?
A. logs.nsf
B. names.nsf
C. bookmark.nsf
D. vpuserinfo.nsf
Answer: D

Q: 7
Which IBM Sametime component is only supported on a Linux platform?
A. Media Manager
B. SIP Edge Proxy
C. Bandwidth Manager
D. Sametime Video MCU
Answer: D

Q: 8
By default, the IBM Sametime System Console can be accessed using which URL?
A. https://<hostname>:8710/ibm/console
B. https://<hostname>:8701/ibm/console
C. https://<hostname>:9043/ibm/console
D. https://<hostname>:9443/ibm/console
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved