Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-413 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-413 Sample Questions:

Q: 1
If an executive complains that the video resolution is too small, where in the Sametime System Console would an administrator resolve this issue?
A. Policy configuration page
B. Video MCU configuration page
C. Video Manager configuration page
D. Conference Manager configuration page
Answer: C

Q: 2
Which two policy settings relate to contact list limits?
A. users
B. contacts
C. limit contact list size
D. allow contact list size
E. maximum contact list size
Answer: C,E

Q: 3
On an IBM Sametime Community server running on Microsoft Windows 2008, a Sametime administrator puts an LDAP trace parameter into the sametime.ini file.
What is/are the minimum step(s) to start tracing?
A. Reboot the entire server.
B. Restart the IBM Domino server.
C. Enter TellSTADDIN Quit in the Domino console.
D. Restart the ST Users, ST Resolve and ST Directory services.
Answer: A

Q: 4
Sarah, an IBM Sametime administrator, wants to use custom Java filters on the new Sametime 9.0 Community Server she installed. The LDAP directory points to a Microsoft Active Directory Server.
What attribute must she add to the Java filter to make sure policies are properly assigned from the Sametime System Console?
A. Nsuniqueid
B. objectguid
C. dominounid
D. msad-entryuuid
Answer: D

Q: 5
Which is true about executing the restoreConfig. [bat/sh] command?
A. An admin can issue a restoreConfig. [bat/sh] command by declaring the list of nodes and backup files in a single text file.
B. An admin will have to use the -stopnode switch to make sure all servers on the node are stopped to allow safe restoration of backup files.
C. When running the restoreConfig. [bat/sh] command, all servers on the node will stop before the configuration restores the backup files.
D. If an admin doesn't specify the backup file, the restoreConfig. [bat/sh] utility will take the most recent file found under the app_server_root/config folder.
Answer: C

Q: 6
Tony has implemented the parameter st_old_client_version_warning_message to notify his users who have not upgraded to the server's minimum client version level.
Where did Tony specify this parameter on the server?
A. stnotify.ini
B. sametime.ini
C. stsecurity.ini
D. meetingserver.ini
Answer: C

Q: 7
Vanessa wants to be logged on to IBM Sametime, but invisible to everyone outside of her team. In order to accomplish this task, what must she select after she clicks on the "When I am Online" tab under the Privacy Settings options?
A. "ONLY those on this list can see me online."
B. "ASK ME before responding to their messages."
C. "Everyone EXCEPT those on this list can see me online."
D. From the list of users shown, select who she wants to include.
Answer: D

Q: 8
What is the purpose of a using a SIP Trunk in IBM Sametime?
A. to connect to the Sametime TURN server
B. to connect to a third-party audio/video server
C. to provide point-to-point calling between Sametime clients
D. to enable the TCSPI functionality on the SIP Proxy Registrar
Answer: B

Q: 9
During the installation of the 1BM Domino server in an existing Domino domain to support an 1BM Sametime Community Server, what are two Domino server tasks which are enabled by default that can safely be disabled?
A. replica and indexer
B. router and StAddin
C. HTTP and dols
D. Calconn and RnRMgr
Answer: B

Q: 10
What IBM Sametime Media Manager component can be clustered?
A. Video MCU
B. TURN Server
C. SIP Proxy/Registrar
D. IBM WebSphere Proxy Server
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved