Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-411 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-411 Sample Questions:

Q: 1
Which client-side JavaScript code can be used to detect if the screen is in landscape mode when displaying an XPage mobile application?
A. varmediaQuery = window.matchList("screen and (position: landscape)");
B. varmediaQuery = window.matchMedia("screen and (position: landscape)");
C. varmediaQuery = window.matchList("screen and (orientation: landscape)");
D. varmediaQuery = window.matchMedia("screen and (orientation: landscape)");
Answer: D

Q: 2
What steps should be a developer take to ensure that the appropriate page is opened when a user connects to the application over a mobile device?
A. Use the context.getUserAgent().getUserInfo(); to detect the client connecting, then use context.redirectToPage to specify the XPage to launch.
B. Use the context.getUserAgent().getBrowser(); to detect the client connecting, then use context.redirectToPage to specify the XPage to launch.
C. Use the context.getUserAgent().getUserAgent(); to detect the Client connecting, then use context.redirectToPage to specify the XPage to launch.
D. Use the context.getUserAgent().getBrowserVersion(); to detect the client connecting, then use context.redirectToPage to specify the XPage to launch.
Answer: C

Q: 3
What does Gerry need to do to ensure that the mobile device themes are used for his mobile XPages?
A. Specify the pageBaseUrl in the XPage All Properties.
B. Specify the mobile theme filename in the Application properties.
C. Set a value for xsp.theme, mobile.pagePrefix= in the xsp.properties
D. Set the property ""Use mobile theme for XPages with the prefix__"" in the XPage All properties.
Answer: B

Q: 4
Sarah wants to make sure the keyboard with an @ symbol is displayed to her users when they enter an email address on their mobile application. How can she achieve that>
A. <input type=*email">
B. <input type="special">
C. <input type=*alt-text">
D. <input type="text-alt">
Answer: A

Q: 5
Karen added a Rich Text control to a mobile page and bound it to the Body field in the document data source. To fit the limited space for handheld devices, she wants to enable the minimum set of rich text toolbar controls to edit the body field.
How can she do this?
A. On the All Properties tab for the control, set the toolbarType property to "Slim".
B. On the All Properties tab for the control, set the toolbarType property to "minimum".
C. On the Dojo Properties tab for the control, add a toolbarType attribute and set its value to "slim".
D. On the Dojo Properties tab for the control, add a toolbarType attribute and set its value to "minimum".
Answer: C

Q: 6
Mina is designing a mobile application to track her fantasy football teams. She has one Application Page control that lists all of the teams in her league and another Application Page control that displays the members of a team.
What is one way she could tie the two Application Page controls together in her design?
A. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the move property of each item to the Application Page control that lists the team members.
B. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the moveTo property of each item to the Application Page control that lists the team members.
C. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the inkTo property of each item to the Application Page control that lists the team members.
D. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the link property of each item to the Application Page control that lists the team members.

Q: 7
Amy needs to build an application that will access the user's phone contacts. What kind of application would she need to build?
A. a native application that runs on a mobile device
B. a mixed application that runs on a mobile device
C. a hybrid application that runs on a mobile device
D. a web browser application that runs on a mobile device
Answer: A

Q: 8
What is the effect of setting the rendered property of a Single page Application control on an XPage to "false"?
A. The rendered property has no effect in the context of a Single Page Application control.
B. The Single Page Application control and its contents will not display when the XPage is loaded.
C. The Single Page Application control will display in an unencoded format when the XPage is loaded.
D. The Single Page Application control will display when the XPage is loaded, but users will not be able to interact with any of the controls that it contains.
Answer: D

Q: 9
Charles would like to allow users on his XPages Mobile application to send an SMS message to the user associated with the document being displayed while using the device. He added a link control next to the bottom of the document page.
Which computed value for the link will return the proper value and create the SMS text message?
A. var phone = documentMain.getItemValue("phoneNumber"); return "href:" + phone;
B. var phone = documentMain.getItemValue("phoneNumber"); return "href\sms" + phone;
C. var phone = documentMain.getItemValue("phoneNumber"); return "sms:" + phone;
D. var phone = documentMain.getItemValueStringC'phoneNumber"); return "sms:" + phone;
Answer: C

Q: 10
Rachel is developing a mobile XPage application. She would like to send users to a specific XPage based on the request header.
Which XPage control can she utilize to accomplish this task?
A. Redirect or <xe: redirect>
B. Navigator or <xe: navigator>
C. Redirect Page or <xe: redirectToPage>
D. Navigate Page or <xe: navigateToPage>
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved