Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2040-403 Exam - Cheat-Test.com

Free C2040-403 Sample Questions:

Q: 1
Mary wants to ensure that a user cannot submit a form while it contains any format errors. Which ufv_setting option should she use, and to what value should it be set?
A. <savewithformaterrors>false</savewithformaterrors>
B. <savewithformaterrors>deny</savewithformaterrors>
C. <submitwithformaterrors>false</submitwithformaterrors>
D. <submitwithformaterrors>deny</submitwithformaterrors>
Answer: D

Q: 2
Frank is using the table wizard to create a table. Using the wizard, it is possible to accomplish all of the following, EXCEPT which item?
A. Identify the specific table elements, and their associated column header labels.
B. Create a scrolling table that only displays a certain number of records at a time.
C. Create a table using a new or existing data model.
D. Add a sort button to order the data within the table.
Answer: D

Q: 3
Which one of the following is a valid if/then/else XFDL compute?
A. if (CHECK1.value == 'on') then (FIELD1.value) else ('')
B. CHECK1.value == 'on' ? FIELD1.value : ''
C. if {CHECK1.value == 'on'} then {FIELD1.value} else {''}
D. CHECK1.value == 'on' : FIELD1.value ? ''
Answer: B

Q: 4
Which of the following completes the statement? The HTML content embedded inside an XFDL form ...
A. Can be printed when the HTML "printvisible" option is set to 'on'.
B. Can be displayed at design time.
C. Is automatically saved inside the form when it is submitted.
D. None of the above.
Answer: D

Q: 5
All of the following are valid operations with in the Designer Preferences panel EXCEPT which one?
A. Set the URL for the Webform Server used to render forms.
B. Add compute templates for XFDL and XForms that will appear in the compute wizard.
C. Define the location where user-defined FormParts will be stored.
D. Specify your own third-party source editor.
Answer: D

Q: 6
What purpose does a FormPart serve?
A. FormParts allow a user to create sections within a form.
B. FormParts allow a user to reference only part of a forms item's properties.
C. A FormPart is an object library allowing you to create an object once, then reuse it in many forms. As well, using a FormPart allows forupdating of common components by propagating the changes to all forms that reference that FormPart.
D. A FormPart is an object library allowing you to create an object once, then reuse it in the current form only. As well, using a FormPart allowsfor updating of common components by propagating the changes to all pages that reference that form part.
Answer: C

Q: 7
Consider the code sample below: <xforms:action ev:event="DOMActivate"> <xforms:setvalue ref="instance('formData')/firstName">Bob</xforms:setvalue> <xforms:setvalue ref="instance('formData')/lastName">Smith</xforms:setvalue> </xforms:action> Which of the following statements about this code fragment is TRUE?
A. These xforms:setvalue actions will fire in the order listed when the button is pressed.
B. The order in which these xforms:setvalue actions will fire when the button is pressed can not be guaranteed.
C. The above syntax is incorrect, as every action needs a specifically declared event.
D. The action is missing a "ref" attribute, and will therefore throw an error.
Answer: A

Q: 8
When using the signature wizard all of the following are valid selections EXCEPT which one?
A. Sign whole form
B. Sign items
C. Sign page
D. Do not sign selected items
Answer: B

Q: 9
Which of the following XForms binds insures the address element is NOT transmitted when the form is submitted?
A. <xforms:bind nodeset="instance('Generated')/page1/address" required="false"></xforms:bind>
B. <xforms:bind nodeset="instance('Generated')/page1/address"
relevant="false()"></xforms:bind>
C. <xforms:bind nodeset="instance('Generated')/page1/address" relevant="false"></xforms:bind>
D. <xforms:bind nodeset="instance('Generated')/page1/address"
required="false()"></xforms:bind>
Answer: B

Q: 10
Jane is attempting to debug a problem with her form. The requirement states that the instance('formData')/info/data/firstName element must be mandatory. Which of the following XForms statements defines this field as mandatory?
A. The global.global.ufv_settings[submitwithformaterrors] property is set to 'permit'.
B. <xforms:bind nodeset="instance('formData')/info/data/First_Name"
required="true()"></xforms:bind>
C. <field sid="FIELD1">
<xforms:textarea ref="instance('formData')/info/data/firstName">
<xforms:label></xforms:label>
</xforms:textarea>
<format>
<datatype>string</datatype>
<constraints>
<mandatory>on</mandatory>
</constraints>
</format>
</field>
D. <xforms:bind nodeset="instance('formData')/info/data/firstName"
required="true()"></xforms:bind>
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved