Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2020-105 Exam - Cheat-Test.com

Free C2020-105 Sample Questions:

1. As it relates to the Cognos products, what is Garbage Collection (GC)?
A. JVM releasing objects back to memory.
B. Cognos 8 and CRN clearing up temp files.
C. Clearing up old Cognos 8 reports.
D. Removing unused report views.
Answer: A

2. Which Cognos 8 alternate gateway works with IBM HTTPD Server?
A. ISAPI
B. CGI
C. MOD
D. IDA
Answer: C

3. To setup database connectivity to the customer's corporate datastores, the installer must ensure that the database API software is installed on which servers?
A. On all content manager servers.
B. On all web servers.
C. On all report servers.
D. On all report servers and on all content manager servers
Answer: C

4. What is true about Core Dump files?
A. Are generated weekly in Cognos 8.
B. Contain a partial dump of the memory after Cognos 8 fails.
C. Indicate a serious problem with the program.
D. Occur when a processor core overheats.
Answer: C

5. Which is true about the Cognos 8 Tempfiles?
A. Access rights should only be given to the service account that starts the Cognos 8 Service.
B. Cognos recommends that Temporary files remain on the installation drive.
C. They are secured to the UserID for whom they were created.
D. They must remain un-encrypted at all times.
Answer: A

6. Which of the following is a high-affinity request?
A. HTML page down
B. Test data source connectivity
C. Report processing
D. Query validation
Answer: A

7. Which Cognos 8 Service runs outside the servlet container?
A. Job Service
B. Delivery Service
C. Data Integration
D. Report Service
Answer: D

8. What protocol is required for securing Cognos 8 in a Linux/UNIX environment with Active Directory?
A. Active Directory Protocol
B. Bouncy Castle
C. LDAP protocol
D. OAS for Linux Drivers
Answer: C

9. What is true about Content Manager?
A. It requires an external security provider.
B. It provides metadata to other Cognos services.
C. It can only have one Stand-by Content Manager per environment.
D. It may be load balanced.
Answer: B

10. What protocol is used for the BIBus inter-component communication?
A. HTML
B. TCP/IP
C. HTTP
D. HTTPS
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved