Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-656 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-656 Sample Questions:

Q: 1
Which two rules apply to various status conditions when creating questions for surveys? (Choose two.)
A. The default status for the newquestionActive.
B. Aquestioncan be deleted while in Active status.
C. Aquestioncannot be moved from Active to Archive status once it is assigned or associated to a survey.
D. Aquestioncan be edited once it is assigned or associated to a survey no matter what the survey status.
E. Once aquestionis in Archive status, it will appear in the selection list when selecting questions to add to a survey.
Answer: A,C

Q: 2
Which default workflow is shipped with the product that initiates the approval process for a service request?
A. PMSC_SR3
B. PMSC_LMD3
C. PMSC_APP3
D. PMSC_FMD3
Answer: A

Q: 3
Which two approvers can be used with the default workflow and sections on the Offering application? (Choose two.)
A. Line Manager
B. Asset Manager
C. Financial Manager
D. Fulfillment Manager
E. Service Request Manager
Answer: A,D

Q: 4
Which statement is true regarding the deletion of job plans?
A. Deleted job plans are viewable from lookup and display lists.
B. A job plan can be deleted by changing the status to DELETED.
C. A job plan can be deleted when it is not associated with a record.
D. A job plan can be deleted if it is associated with a record in any status.
Answer: C

Q: 5
There is no New button or action in the Incident application. What is the likely cause?
A. The User record has been set to an inactive status.
B. The application is in Admin Mode and is being updated.
C. The user is not in a security group with the New Incident right granted.
D. The user is not a member of the owner group assigned to the incident record.
Answer: C

Q: 6
How can a user create a cart template using the Self Service Center?
A. Click on Request New Service, click on the offering, and select the Create Template button
B. Click on the empty cart icon and when the cart dialogue appears, select the Create Template icon
C. Click on the offering, click Add to Cart, click on the cart icon, and select the Create Template button
D. Click on Frequent Requests, click My Frequent Requests, and select the Create Cart Template button
Answer: C

Q: 7
What is an objective of problem management?
A. to resolve unknown issues reactively
B. to resolve the root causes of incidents
C. to create problem records to capture known issues
D. to restore normal service operation as quickly as possible
Answer: B

Q: 8
When is it possible to create a cart template in IBM SmartCloud Control Desk V7.5?
A. When there are no items in the shopping cart.
B. Only when the shopping cart is in Draft status.
C. When no tickets are active on the shopping cart.
D. When one or more items are in the shopping cart.
Answer: D

Q: 9
Which two statements are true about the Catalogs application? (Choose two.)
A. It allows adding offerings in Pending status.
B. The Clear a Catalog button removes all offerings.
C. Offerings can be added or removed when the catalog is Active.
D. Only offerings of Service Request and Descriptive type can be added.
E. When the catalog is duplicated, the offerings associated with it are copied.
Answer: A,C

Q: 10
What must a survey have in order to be automatically sent?
A. questions, an escalation, and be set to Active status
B. questions, an object it applies to, and the condition to be met
C. an object the survey applies to, an escalation value, and the status set to Enabled
D. be set to Active status, apply to an object, and have defined the condition to be met
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved