Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-599 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-599 Sample Questions:

Q: 1
Which operating system is supported for an IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 server installation?
A. RHEL 5
B. AIX V5.3
C. Windows 7
D. Windows 2003 R2
Answer: A

Q: 2
Which user can log into the IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 (TSPC) Web and legacy user interface and can use all TSPC functions or the Advanced Edition license?
A. a user that belongs to any group
B. an IBM DB2 user that belongs to any group
C. an OS user that belongs to the Administrators group
D. a user that belongs to the Disk Administrator group in a TSPC role
Answer: C

Q: 3
During the uninstallation of IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 in Linux, this error message is displayed: Cannot uninstall component Device Server: Reason: Port 9550 is in use.
Make sure component has shutdown then click next to continue. This indicates that the device server is still running. What is the correct path and file to run to stop the device server so that the uninstallation can conclude?
A. /opt/IBM/TPC/device/linux/bin/stopTPC.sh
B. /opt/IBM/TPC/device/bin/linux/stopTPCF.sh
C. /opt/IBM/TPC/device/linux/bin/stopTPCDev.sh
D. /opt/IBM/TPC/device/bin/linux/stopDevServer.sh
Answer: B

Q: 4
A customer has 1000 servers, 100 storage devices, and 50 switches that they want to use IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 (TSPC) to monitor and provided daily status. Which license
must the customer purchase if they also want to use the analytical functions of TSPC?
A. TSPC
B. TSPC Basic Edition
C. TSPC Select Edition
D. TSPC Advanced Edition
Answer: D

Q: 5
Which file contains the installation status of all installed IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 components?
A. Installation.log
B. TPCerrormsg.log
C. TPCInstallmsg.log
D. msgTPCInstall.log
Answer: D

Q: 6
In which scenario would a customer need to install IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 in silent mode?
A. The customer does not have speakers on their system.
B. The customer is running from a terminal that can display graphics.
C. The customer is running from a terminal that cannot display graphics.
D. The customer desires minimal interaction with the installation program.
Answer: C

Q: 7
Which IBM Tivoli Storage Productivity Center (TSPC) license packages are available for TSPC V5.1?
A. TSPC Basic Edition,TSPC for Data,and TSPC for Disk
B. TSPC,TSPC Basic Edition,and TSPC Standard Edition
C. TSPC,TSPC Select Edition,and TSPC Standard Edition
D. TSPC,TSPC Select Edition,and TSPC Advanced Edition
Answer: D

Q: 8
A customer wants to install IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 components on a separate computer. Where are those files located by default on a Windows operating system?
A. C:\Program Files\TPC\IBM\client
B. C:\Program Files\TPC\IBM\agent
C. C:\Program Files\IBM\TPC\client_images
D. C:\Program Files\IBM\TPC\agent_images
Answer: C

Q: 9
A customer environment has a Brocade switch that should be monitored for performance in IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1. Which three tasks should be completed before this switch
is available for performance monitoring? (Choose three.)
A. Create and run a Fabric probe successfully.
B. Create and run a Switch probe successfully.
C. Add a CIMOM for fabric that switch is part of.
D. Run a CIMOM discovery on fabric successfully.
E. Create a zone containing this switch and a Storage Resource Agent.
F. Add a Storage Resource Agent which is attached to one of the switch ports.
Answer: A,C,D

Q: 10
In IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 stand-alone GUI, where can the status of a performance monitoring job be checked on a switch that is still in progress?
A. In Fabric Manager > Switch Performance > Jobs panel,under Schedules section,select the Performance Monitoring job,and then View LogFiles under Jobs for Selected Schedule section.
B. In Fabric Manager > Monitoring > Job Management panel,under Schedules section,select the Performance Monitoring job,and then View LogFiles under Jobs for Selected Schedule section.
C. In IBM Tivoli Storage Productivity Center > Job Management panel,under Schedules section,select the Performance Monitoring job,and then View Log Files under Jobs for Selected Schedule section.
D. In IBM Tivoli Storage Productivity Center > Monitoring > Job Management panel,under Schedules section,select the Performance Monitoringjob,then View Log Files under Jobs for Selected Schedule section.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved