Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-593 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-593 Sample Questions:

Q: 1
Which tool should be created to mark an event as a candidate for sending to another database using a gateway?
A. SQL tool
B. Script tool
C. CGI/URL tool
D. Command line tool
Answer: C

Q: 2
How is the Acknowledgement_Summary report run without specifying parameters?
A. click the blue arrow next to the report name
B. click the Acknowledgement_Summary report name
C. right-click the Acknowledgement_Summary name and select Run
D. right-click the AcknowIedgement_Sumrnary name and select Run As Is
Answer: C

Q: 3
What is the correct operator to use when creating a filter that shows only events that end with Monitor in the Manager column?
A. in
B. like
C. equal to
D. greater than or equal to
Answer: C

Q: 4
The first name value pair in a transformation designates which value?
A. source page
B. target portlet
C. target event name
D. source event name
Answer: D

Q: 5
What is the main difference between the Active Event List (AEL) and the Event Viewer?
A. AEL requires a Java plugin (JRE); Event Viewer does not.
B. Event Viewer requires a Java plug-in (JRE); AEL does not.
C. AEL groups events by filter; Event Viewer groups by relationship.
D. Event Viewer is only for mobile devices; AEL runs in a Web browser.
Answer: C

Q: 6
Which three functions ate petfotmed by nco_sqI?
A. creates ObjectServers
B. stops the ObjectServer
C. changes the properties of the probes
D. switches modes for the J DBC gateway
E. deletes events from the alerts.status table
F. adds the tables and columns needed by the probes
Answer: B,E,F

Q: 7
By default, how many events are displayed at one time when viewing the Event List on a mobile device?
A. 100
B. 200
C. 300
D. all events
Answer: A

Q: 8
What is the default location of the interfaces file generated on a UNIX host?
A. $NCHOME/var
B. $NCHOME/etc
C. $OMNIHOMEA/ar
D. $OMNIHOME/etc
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved