Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-578 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-578 Sample Questions:

Q: 1
Which IBM product provides a visual representation of the status of a company's business lines?
A. IBM Tivoli Monitoring
B. IBM Tivoli Network Manager
C. IBM Tivoli Netcool/OMNIbus
D. IBM Tivoli Business Service Manager
Answer: D

Q: 2
What is a good way to identify personnel in an IT organization when trying to determine key decision makers?
A. Determine who is able to get their tasks done the most quickly
B. Determine who gets the most important tasks in the organization
C. Identify if any staff members are always available during interviews
D. Identify the staff members who have been at the organization the longest
Answer: B

Q: 3
A large shipping company currently employs IBM Tivoli Monitoring, IBM Tivoli Netcool/OMNIbus. and the Syslog and MTTrapd probes within their monitoring environment. There is currently a collection layer Object Server and a single IBM Tivoli Monitoring instance.
The customer wants to deploy IBM Tivoli Netcool/Impact and IBM Tivoli Composite Application Manager for Internet Service Monitoring to add this functionality to the current monitoring environment:
- Event enrichment and correlation based on data within the CMDB
- Monitoring of DNS and HTTP services
- Auto-ticketing capability through WebServices -TCP port monitoring
- Monitoring of LDAP service availability
Which two statements describe the additional value provided by the monitoring solution described above? (Choose two.)
A. Closed-loop change management
B. Improvement in mean time to recovery
C. Improved redundancy within the monitoring solution
D. Application transaction response time monitoring will improve
E. New metrics and key performance indicators will be available to identify service performance
Answer: B,E

Q: 4
Which IBM product can be used to open help desk tickets in HP Service Manager based on external customer data?
A. IBM Tivoli Netcool/Impact
B. IBM Tivoli Netcoot/OMNIbus
C. IBM Tivoli Business Service Manager
D. IBM Tivoli Composite Application Manager for Applications
Answer: A

Q: 5
How are business processes identified?
A. Scope of the software
B. Information gathered from end users
C. Information gathered in stakeholder meeting
D. Interviews with the key personnel that help determine the workflow
Answer: D

Q: 6
Which IBM product can receive events from Nagios and open tickets in HP Service Desk?
A. IBM Tivoli Monitoring
B. IBM Tivoli Netcool/Impact
C. IBM Tivoli Netcool/OMNIbus
D. IBM Tivoli Composite Application Manager for Applications
Answer: C

Q: 7
A customer currently leverages IBM Tivoli Netcool/OMNIbus, various probes, and IBM Tivoli Netcool/Impact as part of their monitoring solution. They want to add dashboards and service views to their environment so that they can better monitor the health of their services and
determine the root cause of any incidents in a proactive way.
The customer has no prior experience with IBM Tivoli Business Service Manager and has not yet leveraged the dashboard functionality within IBM Tivoli Netcool/OMNIbus Web GUI. They want to understand the product capabilities in their environment before they make a decision on their solution toolset.
Which presentation methodology would be best suited for the customer?
A. White boarding session
B. Proof of concept followed by a presentation
C. Live demonstration of a controlled test environment
D. Microsoft PowerPoint presentation with dashboard and service view screenshots
Answer: B

Q: 8
By measuring the factors like flexibility, supportability, performance, and coverage of the application what will be known about the application?
A. The weakness of the current application
B. The ways one can improve the application
C. The end-to-end solution in which the application is used
D. The Key Performance Indicators and Service Level Agreement of the current application
Answer: A

Q: 9
A customer has extensive education requirements based on the products being delivered and the number of personnel being educated. Which two components should be included in the education plan? (Choose two.)
A. Group travel costs
B. Review white papers and IBM documentation
C. An onsite training plan to cover all delivered products
D. A Web-based education plan to cover all delivered products
E. Schedule training in groups of six to optimize the class size
Answer: C,D

Q: 10
Which two systems need to be documented when gathering information for a Service Availability
and Performance Management project? (Choose two.)
A. Storage Systems
B. Event Management Systems
C. Network Management Systems
D. Application Development Systems
E. Environmental Monitoring Systems
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved