Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-572 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-572 Sample Questions:

Q: 1
Which two tools can be used so custom attributes are available in a view? (Choose two.)
A. IBM Tivoli System Agent
B. IBM Tivoli Universal Agent
C. IBM Tivoli Autonomous Agent
D. IBM Tivoli OS Agent Extension
E. IBM Tivoli Monitoring Agent Builder
Answer: B,E

Q: 2
Which statement is true about the Tivoli Monitoring Startup Center?
A. it upgrades the current environment
B. it is a prerequisite component that must be installed
C. it deploys an entire IBM Tivoli Monitoring V6.2.3 environment
D. it helps discover all monitored servers and any Tivoli Enterprise Monitoring agents
Answer: C

Q: 3
How can a company monitor DHCP and DNS services on a Windows-based host?
A. use the out-of-the-box Tivoli Enterprise Monitoring Agent (TEMA) for the Windows operating system
B. use the TEMA for DHCP and TEMA for DNS
C. use the Universal Agent DHCP and DNS data provider
D. builds a custom agent using the Performance Proxy Agent
Answer: A

Q: 4
Which two Windows platforms can be used to install a Tivoli Enterprise Monitoring Server? (Choose two.)
A. Windows Server 2008 Standard Edition on Intel x86-32 (32 bit)
B. Windows Server 2008 Standard Edition on Itanium IA64 (64 bit)
C. Windows Server 2008 Enterprise Edition on Intel X86-64 (64 bit)
D. Windows Server 2008 Datacenter Edition on Intel X86-32 (32 bit)
E. Windows Server 2008 Datacenter Edition on Intel x86-64 (64 bit)
Answer: A,C

Q: 5
Which additional software component must be installed on an IBM Tivoli Netcool/OMNIbus or IBM Tivoli Enterprise Console system to enable bi-directional communication for event flow?
A. IBM Tivoli Event Exchanger
B. IBM Tivoli Alarm Synchronization
C. IBM Tivoli Situation Update Forwarder
D. IBM Tivoli Alert Two-Way Synchronization
Answer: C

Q: 6
A customer wants to monitor critical processes on their Unix servers. During the analysis it is found that this will require the use of regular expressions. Can this be done using IBM Tivoli Monitoring V6.2.3 (ITM)?
A. Yes. but a Universal agent is required.
B. Yes; but a custom agent must be built using the Agent Builder.
C. Yes; use the Tivoli Enterprise Monitoring Agent for Unix operating systems.
D. No; ITM does not support the use of regular expressions for the names of processes.
Answer: C

Q: 7
Which three APIs are used by the IBM Tivoli Monitoring V6.2.3 agent less monitoring agent to monitor multiple sources? (Choose three.)
A. CIM
B. Java
C. WMI
D. SNMP
E. POSIX
F. .NET Framework
Answer: A,C,D

Q: 8
What is the last component to be upgraded from IBM Tivoli Monitoring (ITM) V6.xto V6.2.3?
A. monitoring agent
B. event synchronization
C. Tivoli Enterprise Portal Server
D. Tivoli Enterprise Portal desktop client
Answer: A

Q: 9
When configuring a remote server in a High Availability scenario with Hot Standby for IBM Tivoli Monitoring V6.2.3. what must be specified during the remote server configuration?
A. only the primary hub monitoring server must be specified
B. only the secondary hub monitoring server must be specified
C. both the primary and secondary hub monitoring servers must be specified
D. both the primary and secondary hub monitoring servers must be specified for the operating system with the remote server
Answer: C

Q: 10
Which database and version is supported by IBM Tivoli Data Warehouse?
A. Oracle 9g
B. Oracle 10g
C. IBMDB2V8.5
D. IBM DB2 V7.2
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved