Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-569 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-569 Sample Questions:

Q: 1
Which script can update the port eWAS uses to access RDBMS?
A. changeHostProperties
B. changeTraceProperties
C. changeSecurityProperties
D. changeDataSourceProperties
Answer: D

Q: 2
What does it mean when EAST1 is in the HOST field of an extended agent workstation definition?
A. EAST1 is the access method name.
B. EAST1 is the extended agent's name.
C. EAST1 has the access method installed.
D. EAST1 has the target application installed.
Answer: C

Q: 3
Which statement is true about a dynamic pool?
A. A dynamic pool is hosted by a fault-tolerant agent.
B. A dynamic pool is hosted by a dynamic pool manager.
C. Standard Windows and UNIX/Linux jobs can run in a dynamic pool.
D. Updated dynamic pool options require a new plan to be generated before running jobs.
Answer: C

Q: 4
Which file is used to configure an IBM Tivoli Workload Scheduler V8.6 dynamic agent?
A. ita.ini
B. config.ini
C. localopts
D. globalopts
Answer: A

Q: 5
The <TWS_User> account password is changed on the operating system that an IBM Tivoli Workload Scheduler V8.6 (TWS) master domain manager is installed on. What is the next step to ensure TWS is notified of the change?
A. restart eWAS
B. run updateWas
C. run change Password
D. nothing; the TWS V8.6 Federated User Registry automatically registers the change.
Answer: C

Q: 6
Where are the Global Security options accessed in the Dynamic Workload Console Settings panel?
A. Portlets
B. Manage Global Refresh
C. Console Preference Profiles
D. WebSphere Administrative Console
Answer: D

Q: 7
Each branch of the company sends data on the last day of the month. When the data has been received a job stream should run. Which type of dependency is the most efficient solution for controlling processing of job streams?
A. file dependency
B. cross dependency
C. conditional dependency
D. internetwork dependency
Answer: A

Q: 8
A customer is running a highly changing virtualized environment (resources obtained as needed) and requests advice on the type of components to include in their IBM Tivoli Workload Scheduler V8.6 (TWS) network. Which element is appropriate to recommend?
A. TWS dynamic agent
B. TWS fault-tolerant agent
C. TWS standard agent for virtualized data centers
D. TWS extended agent for virtualized data centers
Answer: A

Q: 9
Which setting can be modified in a remote engine workstation definition?
A. TYPE
B. HOST
C. NODE
D. AGENTID
Answer: C

Q: 10
What are two instances when it is necessary to use the same lightweight third-party authentication keys? (Choose two.)
A. When using Single Sign-on
B. When users will be using different browsers
C. when users are located in different domains
D. When using Federated Repositories with LDAP
E. When more than one instance of WebSphere Application Server is installed on the same computer
Answer: A,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved