Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-539 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-539 Sample Questions:

Q: 1
Which privilege class is needed to issue administrator commands that only affect specific storage pools?
A. Restricted Policy privilege
B. Restricted Storage privilege
C. Unrestricted Policy privilege
D. Unrestricted Storage privilege
Answer: B

Q: 2
What is the function of the IBM Tivoli Storage Manager V6.2 (TSM) client scheduler?
A. It enables security for the scheduling service.
B. It enables tasks to be performed automatically.
C. It enables the client to control access to the TSM server.
D. It enables backup scheduling on AIX or Linux clients only.
Answer: B

Q: 3
Which privilege class is required to create the Disaster Recovery Plan?
A. System
B. Security
C. Operator
D. Recovery
Answer: A

Q: 4
What are two requirements for a properly working Web client? (Choose two.)
A. a supported Web server
B. an administrator with at least node owner authority
C. the client acceptor daemon service dsmcad is set up and running
D. the passwordacces option in the client option file is set to prompt
E. an IBM Tivoli Storage Manager V6.2 server with an extended edition license
Answer: B,C

Q: 5
How does an IBM Tivoli Storage Manager V6.2 administrator create a separate place for backing up a client's data that must have the most current versions of files for a single server?
A. define a full backup pool
B. define a file device class
C. define an active data pool
D. define a disk storage pool
Answer: C

Q: 6
After configuring the monitoring agent for monitoring, which application is used to display the IBM Tivoli Storage Manager V6.2 near real-time status?
A. IBM Tivoli Integrated Portal
B. IBM Tivoli Enterprise Portal
C. IBM Tivoli Monitoring Center
D. IBM Tivoli Productivity Center
Answer: B

Q: 7
What are two optional recovery log types when implementing an IBM Tivoli Storage Manager V6.2 server? (Choose two.)
A. Active log
B. Active log mirror
C. Archive Mirror log
D. Active Fail-over log
E. Archive Fail-over log
Answer: B,E

Q: 8
Which configuration file must be edited to enable journal backups in AIX?
A. dsm.opt
B. dsm.sys
C. journal.ini
D. tsmjbbd.ini
Answer: D

Q: 9
Which option must be set to perform IBM Tivoli Storage Manager V6.2 database backups to certain device classes?
A. set dbbackup
B. set dbrecovery
C. set dbdevclass
D. set drmdbbackupexpiredays
Answer: B

Q: 10
A network data management protocol (NDMP) network attached storage device must be backed to IBM Tivoli Storage Manager V6.2 (TSM). Which interfaces are supported to perform this function?
A. TSM Client Scheduler, Backup-Archive command line client, administrative command line client
B. TSM Backup-Archive Web client, NDMP command line client, administrative command line client
C. TSM Backup-Archive Web client, Backup-Archive command line client, administrative command line client
D. TSM NDMP graphical user interface, Backup-Archive command line client, administrative command line client
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved