Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2010-510 Exam - Cheat-Test.com

Free C2010-510 Sample Questions:

Q: 1
How can a clear alert be sent indicating that a custom workflow has been reset to normal?
A. At the end of the workflow, the clear alert will be sent.
B. At the end of the report, put in a choice that sends the clear alert.
C. At the end of the workflow, put in a wait until false that the situation has cleared.
D. At the end of the workflow, put in a choice and have an action to send an SNMP trap.
Answer: B

Q: 2
Which selection checks that the database used by the Tivoli Data Warehouse is up and running?
A. itmcmcl connect TDW ITM
B. itmcmcl connect to TDW -u itmuser -p password
C. db2 connect to TDW user itmuser using password
D. db2 connect db2instl to TDW using password rootl23 priority immediate
Answer: C

Q: 3
Which two actions are possible when installing and configuring a remote Tivoli Enterprise Monitoring Server (TEMS)?
A. configure a SOAP hub
B. provide the name of the hub TEMS
C. enableUser Validation through LDAP
D. configure the server dashboard activity
E. enter the listening port number for IP protocols
Answer: A,E

Q: 4
Which statement is true about History Collection Configuration?
A. The Interval Collection option directly impacts the space required in the database.
B. The Collection Location option directly impacts the space required in the database.
C. The Warehouse Interval option directly impacts the space required in the database.
D. The Summarization and Pruning agent can warehouse data if the Warehouse Proxy agent fails.
Answer: C

Q: 5
When accessing the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS). a message appears that the query exceeds the limit of 200 managed systems. How can this be avoided?
A. Increase the TEPS database lock size limit.
B. Change a TEPS environment variable to increase the limit.
C. Increase the number of dashboard data provider connections.
D. Change the query to accept more than 200 managed systems.
Answer: A

Q: 6
What is the name of the portal server environment file used to reconfigure the portal server parameters in Windows systems?
A. cq.ini
B. kfwenv
C. kcqenv
D. cqdefault.cfg
Answer: B

Q: 7
An administrator needs to add an additional firewall gateway in the current environment. Which statement describes the activity to be performed?
A. Add another Trvoli Enterprise Monitoring Server (TEMS) firewall gateway xml file and configure a dedicated server to be the proxy and relay.
B. Change the TEMS firewall gateway xml file to add an additional connection and configure a dedicated server to be the proxy and relay.
C. Add another TEMS firewall gateway xml file and configure a Tivoli Enterprise Monitoring Agent (TEMA) to be the proxy and relay.
D. Change the TEMS firewall gateway xml file to add an additional connection and configure a TEMA to be the proxy and relay.
Answer: C

Q: 8
Which permission is requited to create or modify a Navigator view?
A. User
B. Modify
C. Administrator
D. Workspace Author Mode
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved