Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA BR0-002 Exam - Cheat-Test.com

Free BR0-002 Sample Questions:

1. Horizontal cross-connect (HCC) is a term in networks for a wiring closet where the horizontal cabling connects to a patch panel which is connected by backbone cabling to the main distribution facility. Which of the following is the maximum CAT3 length acceptable for a horizontal cross-connect?
A. 100 meters (328 feet)
B. 125 meters (410 feet)
C. 256 meters (840 feet)
D. 328 meters (1076 feet)
Answer: A

2. Which protocol can be used by a technician to update and retrieve files located on network equipment distributed throughout the network securely?
A. RCP
B. SFTP
C. TFTP
D. FTP
Answer: B

3. Which one of the following security protocols creates a secure connection over the Internet?
A. L2TP (Layer 2 Tunneling Protocol)
B. PPP (Point-to-Point Protocol)
C. SNMP (Simple Network Management Protocol)
D. WEP (Wired Equivalent Privacy)
Answer: A

4. In computer networking, network address translation (NAT) is the process of modifying network address information in datagram packet headers while in transit across a traffic routing device for the purpose of remapping a given address space into another. Which function is performed by NAT?
A. Sends and receives network traffic from both external resources and internal resources
B. Serves as a routing protocol on a TCP/IP network
C. Initiates and receives changes to the routing table within a private network
D. Allows computers on a private network to access external computes through a public network
Answer: D

5. Which cable standard has a maximum effective range of 25 meters (82 feet)?
A. 1000Base-CX
B. 1000Base-SX
C. 1000Base-T
D. 1000Base-LX
Answer: A

6. When a break in the cable of a token ring network occurs, ________.
A. the network will revert to a token bus network
B. the nodes downstream from the break will have no network connectivity
C. the nodes upstream from the break will have no network connectivity
D. the network will collapse
Answer: D

7. Tom is a network technician of his company. He is asked to extend a data circuit to the other side of the building. What should be set up at the new location?
A. IDF
B. ESD
C. MDF
D. EMI
Answer: A

8. When using a protocol analyzer to examine a traffic stream, the network technician discovers that latency from packet to packet vary greatly. Which problem is the technician witnessing?
A. Jitter
B. High latency
C. Packet collisions
D. Packet loss
Answer: A

9. Should a break occur in the cable of an Ethernet network, ________ will be offline.
A. all hosts on the network
B. the host directly connected to the failed cable
C. the hosts upstream from the failed cable
D. none of the hosts on the network
Answer: B

10. Which wireless technology permits communication to run at 2.4Ghz and up to 54Mbps?
A. 802.11b
B. 802.11a
C. 802.11g
D. 802.11n
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved