Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB BH0-010 Exam - Cheat-Test.com

Free BH0-010 Sample Questions:

Q: 1
A system under development contains complex calculations and decision logic, and it is assessed as high risk because of the relative inexperience of the development team in the application domain. Which of the following would be the MOST appropriate choice of test design technique for component testing?
A. Decision testing.
B. Statement testing
C. State transition testing
D. Equivalence partitioning
Answer: A

Q: 2
In which activity of the Fundamental Test Process is the test environment set up?
A. Test implementation and execution.
B. Test planning and control
C. Test analysis and design
D. Evaluating exit criteria and reporting
Answer: A

Q: 3
Which of the following statements are true in relation to component testing?
a) Stubs may be used.
b)May cover resource behaviour (e.g. memory leaks).
c) Tests the interactions between software components.
d) Defects are typically fixed without formally managing these defects.
A. a, c and d
B. a, b and d
C. b, c and d
D. a, b and c
Answer: B

Q: 4
Which of the following are characteristic of test management tools?
a) They support traceability of tests to source documents.
b) They provide an interface to test execution tools.
c) They help to enforce coding standards.
d) They manipulate databases and files to set up test data.
A. a and c
B. b and c
C. a and b
D. b and d
Answer: C

Q: 5
Which one of the following is a characteristic of good testing in any lifecycle model?
A. Each test level has the same test objective.
B. There should be more testing activities than development activities.
C. Test design can only begin when development is complete.
D. Testers should begin to review documents as soon as drafts are available.
Answer: D

Q: 6
Pair the correct test design techniques (i to v) with the category of techniques (x, y and z):
i)Exploratory Testing
ii)Equivalence Partitioning
iii)Decision Testing
iv)Use Case Testing
v)Condition coverage
x) Specification-based
y)Structure-based
z)Experienced-based
A. x =i and ii; y = iii and v; z = iv.
B. x =i, ii and iv; y = v; z = iii
C. x = ii andiv; y = iii and v; z = i.
D. x = iii andiv; y = v; z = i and ii.
Answer: C

Q: 7
Which of the following are structure-based techniques?
a) Decision table testing
b) Boundary value analysis
c) Multiple condition coverage
d) Use case testing
e) Decision testing
A. a and c.
B. b and d.
C. b and e.
D. c and e.
Answer: D

Q: 8
Which one of the following is true of software development models?
A. There are always four test levels in the V-model.
B. In a Rapid Application Development (RAD) project, there are four test levelsfor each iteration.
C. In Agile development models, the number of test levels for an iteration can vary depending on the project.
D. There must be at least four test levels for any software development model.
Answer: C

Q: 9
A system specification states that a particular field should accept alphabetical characters in either upper or lower case. Which of the following test cases is from an INVALID equivalence partition?
A. Feeds
B. F33ds
C. FEEDS
D. fEEDs
Answer: B

Q: 10
Which of the following is an example of a product risk?
A. Software that does not perform its intended functions
B. Failure of a third party
C. Problems in defining the right requirements
D. Skill and staff shortages
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved