Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB BH0-008 Exam - Cheat-Test.com

Free BH0-008 Sample Questions:

Q: 1
How can IP Video Conferencing reduce your carbon footprint?
A. It reduces the power consumed during meetings.
B. It reduces the paperwork needed for meetings.
C. It reduces the number of rooms needed for meetings.
D. It reduces the travel needed to attend meetings.
Answer: D

Q: 2
You are monitoring energy usage in the Data Centre. What is the role of thermal profiling?
A. To identify hot spots and overcooling.
B. To identify which servers are performing efficiently.
C. To identify the timing of energy consumption peaks.
D. To identify which applications require the most energy.
Answer: A

Q: 3
Which of the following uses Greenhouse Gas conversion factors to work out CO2 emissions?
A. The ROCI Matrix.
B. The Emissions Reduction Flowchart.
C. The Carbon Footprint Calculator.
D. The Electronic Product Environmental Assessment Tool.
Answer: C

Q: 4
Which of the following is a stakeholder in a Green IT programme?
a.Government organisations.
b.Suppliers.
c.Company shareholders.
d.Employees.
e.Religious organisations.
A. a, c, and e
B. a, b and c.
C. a, b c, and e.
D. a, b, c and d.
Answer: D

Q: 5
Which statement best describes the purpose of a Green IT policy?
A. To ensure an organisation IT meets green legal requirements.To ensure an organisation? IT meets green legal requirements.
B. To inform stakeholders of an organisation Green IT approach.To inform stakeholders of an organisation? Green IT approach.
C. To allow an organisation to measure its Green IT performance.
D. To ensure Green IT is as important as other organisational initiatives.
Answer: B

Q: 6
Which of the following are risks to the success of a Green IT Programme?
a.Alienation of key staff.
b.Additional unplanned costs.
c.Perceived lack of benefits.
d.Early delivery of benefits.
A. a, b, c and d.
B. a, b and c.
C. b and d.
D. c and d.
Answer: B

Q: 7
What is the best definition of a Carbon Footprint?
A. The amount of greenhouse gas emitted within a defined geographical area.
B. The amount of greenhouse gas emitted by an organisation.
C. The amount of greenhouse gas emitted by one person in one year.
D. The amount of greenhouse gas emitted minus the amount of carbon offsetting.
Answer: B

Q: 8
Which of the following actions should an organisation take to help realise the marketing value of green IT?
a.Provide public disclosures of their environmental impact.
b.Redefine their business strategy to include green initiatives.
c.Ensure all advertising focuses on its green message.
d.Provide a green discount across all of its product range.
A. a, b, c and d.
B. a, b and c.
C. c and d.
D. a and b.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved