Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB BH0-006 Exam - Cheat-Test.com

Free BH0-006 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following areas would technology help to support during the Service Operation phase of the Lifecycle?
1. Identifying configuration of user desktop PCs when Incidents are logged
2. Control of user desk-top PCs
3. Create and use diagnostic scripts
4. Dashboard type technology
A. 1, 2 and 3 only
B. All of the above
C. 1, 3 and 4 only
D. 2, 3 and 4 only
Answer: B

Q: 2 Which of the following is NOT a FUNCTION?
A. Application Management
B. Service Desk
C. Incident Management
D. Technical Management
Answer: C

Q: 3 Which of the following is the CORRECT description of the Seven R's of Change Management?
A. A set of questions that should be asked to help understand the impact of Changes
B. A seven step process for releasing Changes into production
C. A set of questions that should be asked when reviewing the success of a recent Change
D. A definition of the roles and responsibilities required for Change Management
Answer: A

Q: 4 The BEST Processes to automate are those that are?
A. Carried out by Service Operations
B. Carried out by lots of people
C. Critical to the success of the business mission
D. Simple and well understood
Answer: D

Q: 5 Which Function would provide staff to monitor events in an Operations Bridge?
A. Technical Management
B. IT Operations Management
C. Service Desk
D. Applications Management
Answer: B

Q: 6 The Left-hand side of the Service V Model represents requirements and specifications. What does the right-hand side of the Service V Model represent?
A. Validation and Testing
B. The business value that can be expected from a given service
C. Performance and capacity requirements of services and IT infrastructure
D. Roles and responsibilities required for an effective service management implementation
Answer: A

Q: 7 Which of the following is a good metric for measuring the effectiveness of Service Level Management?
A. Customer satisfaction score
B. Average number of daily incidents managed by each service agent
C. Number of services in the Service Portfolio
D. Number of services deployed within agreed times
Answer: A

Q: 8 Which of the following is NOT an aim of the Change Management process?
A. Overall business risk is optimised
B. Standardised methods and procedures are used for efficient and prompt handling of all Changes
C. All changes to Service Assets and Configuration Items (CIs) are recorded in the Configuration Management system
D. All budgets and expenditures are accounted for
Answer: D

Q: 9 Which of the following is step 1 in the 7 Step Improvement Process?
A. Prepare for action
B. Define what you should measure
C. Where are we now?
D. Identify gaps in Service Level Agreement (SLA achievement
Answer: B

Q: 10 Event Management, Problem Management, Access Management and Request Fulfilment are part of which stage of the Service Lifecycle?
A. Service Strategy
B. Service Transition
C. Service Operation
D. Continual Service Improvement
Answer: C

Q: 11 Which of the following are the two primary elements that create value for customers?
A. Value on Investment, Return on Investment
B. Customer and User satisfaction
C. Understanding Service Requirements and Warranty
D. Utility and Warranty
Answer: D

Q: 12 The ITIL CORE publications are structured around the Service Lifecycle.
Which of the following statements about ITIL complementary guidance is CORRECT?
A. It is also structured around the Service Lifecycle
B. It provides guidance to specific industry sectors and types of organization
C. It consists of five publications
D. It provides the guidance necessary for an integrated approach as required by ISO/IEC 20000
Answer: B

Q: 13 The MAIN objective of Service Level Management is:
A. To carry out the Service Operations activities needed to support current IT services
B. To ensure that sufficient capacity is provided to deliver the agreed performance of services
C. To create and populate a Service Catalogue
D. To ensure that an agreed level of IT service is provided for all current IT services
Answer: D

Q: 14 Which of the following statements BEST describes a Definitive Media Library (DML)?
A. A secure location where definitive hardware spares are held
B. A secure library where definitive authorised versions of all media Configuration Items (CIs) are stored and protected
C. A database that contains definitions of all media Configuration Items (CIs)
D. A secure library where definitive authorised versions of all software and back-ups are stored and protected
Answer: B

Q: 15 Major Incidents require:
A. Separate procedures
B. Less urgency
C. Longer timescales
D. Less documentation
Answer: A

Q: 16 What would be the next step in the Continual Service Improvement Model (CSI) after:
1. What is the vision?
2. Where are we now?
3. Where do we want to be?
4. How do we get there?
5. Did we get there?
6. ?
A. What is the Return On Investment?
B. How much did it cost?
C. How do we keep the momentum going?
D. What is the Value On Investment?
Answer: C

Q: 17 Which of the following provides resources to resolve operational and support
issues during Release and Deployment?
A. Early Life Support
B. Service Test Manager
C. Evaluation
D. Release Packaging and Build Manager
Answer: A

Q: 18 Which of the following is a valid role in the RACI Authority Matrix?
A. Configuration
B. Consulted
C. Complex
D. Controlled
Answer: B

Q: 19 Which of the following is NOT a purpose of Service Transition?
A. To ensure that a service can be managed, operated and supported
B. To provide training and certification in project management
C. To provide quality knowledge of Change, Release and Deployment Management
D. To plan and manage the capacity and resource requirements to manage a release
Answer: B

Q: 20 Which of the following is concerned with fairness and transparency?
A. Capacity Management
B. Governance
C. Service Strategy
D. Service Level Management
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved