Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB BH0-004 Exam - Cheat-Test.com

Free BH0-004 Sample Questions:

1. Where may functional testing be performed?

A. At system and acceptance testing levels only.
B. At all test levels.
C. At all levels above integration testing.
D. At the acceptance testing level only.

Answer: B

2. Given the following fragment of code, how many tests are required for 100% decision coverage?

if width > length then
biggest_dimension = width
if height > width then
biggest_dimension = height
end_if
else
biggest_dimension = length
if height > length
then
biggest_dimension = height
end_if
end_if

A. 3
B. 4
C. 2
D. 1

Answer: B

3. As part of which test process do you determine the exit criteria?

A. Test planning.
B. Evaluating exit criteria and reporting.
C. Test closure.
D. Test control.

Answer: A

4. Which of the following defines the expected results of a test?

A. Test case specification.
B. Test design specification.
C. Test procedure specification.
D. Test results.

Answer: A

5. Which of the following are characteristic of regression testing

i) Regression testing is run ONLY once
ii) Regression testing is used after fixes have been made
iii) Regression testing is often automated
iv) Regression tests need not be maintained

A. ii, iv.
B. ii, iii.
C. i, iii, iv.
D. iii.

Answer: B

6. For which of the following would a static analysis tool be MOST useful?

A. Supporting reviews.
B. Validating models of the software.
C. Testing code executed in a special test harness.
D. Enforcement of coding standards.

Answer: D

7. Match the following terms and statements.

1. Decision Table Testing
2. Decision Testing
3. State Transition Testing
4. Exploratory Testing
W.Testing carried out within time boxes to achieve specific test objectives, possibly to complement structured testing.
X.A test technique used which may be used to verify different system responses, depending on current conditions or previous history.
Y. A test technique which combines combinations of inputs that might hot otherwise hae been exercised during testing.
Z. A form of control flow testing based on decision outcomes.

A. 1Y, 2Z, 3X, 4W.
B. B. 1X ,2W, 3Z, 4Y.
C. C. 1Z, 2X, 3W, 4Y.
D. D. 1Z, 2Y, 3X, 4W.

Answer: A

8. Which of the following activities should be performed during the selection and implementation of a testing tool?

i) Investigate the organisation's test process.
ii)Conduct a proof of concept.
iii) Implement the selected tool on a project behind schedule to save time.
iv)Identify coaching and mentoring requirements for the use of the selected tool.

A. i, ii, iii.
B. ii, iii, iv.
C. i, iii, iv.
D. i, ii, iv.
Answer: D

9. From a Testing perspective, what are the MAIN purposes of Configuration Management?

i) Identifying the version of software under test.
ii)Controlling the version of testware items.
iii) Developing new testware items.
iv)Tracking changes to testware items.
v) Analysing the need for new testware items.

A. ii, iv and v.
B. ii, iii and iv.
C. i, ii and iv.
D. i, iii and v.

Answer: C

10. A wholesaler sells printer cartridges. The minimum order quantity is 5. There is a 20% discount for orders of 100 or more printer cartridges. You have been asked to prepare test cases using various values for the number of printer cartridges ordered.
Which of the following groups contain three test inputs that would be generated using Boundary Value Analysis?

A. 5, 6, 20.
B. 4, 5, 80.
C. 4, 5, 99.
D. 1, 20, 100.

Answer: C

11. Which of the following is MOST important in the selection of a test approach?

A. Availability of tools to support the proposed techniques.
B. The budget allowed for training in proposed techniques.
C. Available skills and experience in the proposed techniques.
D. The willingness of the test team to learn new techniques.

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved