Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-811 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-811 Sample Questions:

1.Which two of the following operations should be avoided on the main event thread? (Choose two.)
A. Pushing a screen onto the display stack
B. Displaying a Dialog screen
C. Performing network communication
D. Calling the sleep method
E. Capturing of keyboard input
Answer: C,D

2.A BlackBerry device application collects information about several hundred books. The application needs to sort books by title. Which combination of data structure s should be used to manage the objects? (Choose one.)
A.net.rim.device.api.util.SimpleSortingVector and net.rim.device.api.util.StringComparator
B. java.util.Hashtable and net.rim.device.api.util.StringComparator
C. net.rim.device.api.util.StringRepository and net.rim.device.api.util.StringPattern
D. java.util.TreeSet and net.rim.device.api.util.StringComparator
E. java.util.Stack and net.rim.device.api.util.StringComparator
Answer: A

3.An application receives notification that a new data object is being saved in the RuntimeStore. It may take up to 60 seconds to save this data. Which method should the application use to obtain the object from the RuntimeStore? (Choose one.)
A. get( long objectUID )
B. getInstance()
C. fetch( Class objectClass, long timeout )
D. waitFor( long objectUID )
E. put( long objectUID, Object anObject)
Answer: D

4.A developer is designing a BlackBerry device application that provides summaries of large amounts of data. The summaries require extensive computations. Which design approach will meet these requirements? (Choose one.)
A. Store the full set of data locally on removable med ia using a compressed format
B. Supplement memory available on the BlackBerry device and compute the results locally
C. Use URL encodings to expedite the transfer of data between a remote server and the BlackBerry device
D. Compute the summary on a remote server and access the results through a BlackBerry Enterprise Server connection
E. Use local storage and the floating point processor on the BlackBerry device to speed up computations
Answer: B

5.A customer needs an application that will store tem porary data and expose it to other BlackBerry device applications. Which API will meet this requirement? (Choose one.)
A. RuntimeStore
B. PersistentStore
C. Location Based Services
D. Global Events
E. Connector
Answer: A

6.An application requires the creation of a custom field that can display animation. Which class and method combination should be used to accomplish this task? (Choose one.)
A. Field.paint(Graphics graphics)
B. MainScreen.paint(Graphics graphics)
C. Field.subpaint(Graphics graphics)
D. Screen.draw(Graphics graphics)
E. GameCanvas.paint(Graphics graphics)
Answer: A

7.A developer is writing a game with custom graphics and animations that will need to fit on multiple screen sizes for various BlackBerry devices. The developer needs to minimize the number of images created for the game. Which API will support these requirements? (Choose one.)
A. SVG
B. Display
C. Transition
D. Multimedia
E. Game
Answer: A

8.Which three of the following options are contained in a component pack? (Choose three.)
A. BlackBerry Device Simulator
B. JavaDocs
C. API Library
D. Code signing keys
E. Unit Tests Framework
Answer: A,B,C

9.Which push header should be used to verify that push requests are received by a BlackBerry device application? (Choose one.)
A. X-Rim-Push-Reliability: Transport
B. X-RIM-Push-Deliver-Before Mon, 03 Aug 2009 15:52:00 GMT
C. X-RIM-Push-Deliver-After: Mon, 03 Aug 2009 15:52:00 GMT
D. X-Rim-Push-Priority: High
E. X-Rim-Push-Reliability: Application
Answer: E

10.An application is needed that can store a list of sales data and customer information. The application will also need the ability to search through this data and summarize it in an efficient manner. Which data storage mechanism will assist in meeting all of these requirements? (Choose one.)
A. SQLite
B. PersistentStore
C. RecordStore
D. RuntimeStore
E. FileConnection
Answer: D

11.Which two of the following classes could be used to check the coverage status? (Choose two.)
A. Radio
B. ConnectionFactory
C. TransportInfo
D. CoverageSate
E. CoverageInfo
Answer: C,E

12.Which keys are required to use the encryption classes in the Java API in order to store encrypted data on a BlackBerry device? (Choose one.)
A. Code development keys
B. Code signing keys
C. Code runtime keys
D. Code encryption keys
E. Code storage keys
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved