Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-810 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-810 Sample Questions:

Q: 1
Application X must receive push updates from a public server every morning. The application must display a notification to the BlackBerry device user when the new update is received.
Which two of the following application approaches will support these requirements? (Choose two.)
A. Web application with BlackBerry Internet Service browsing
B. BlackBerry Widget with BlackBerry Internet Service Push APIs
C. BlackBerry Widget with BlackBerry Enterprise Server Push APIs
D. BlackBerry Java application with BlackBerry Internet Service Push APIs
E. BlackBerry Java application with BlackBerry Internet Service browsing
Answer: B, D

Q: 2
Application X must track field service agents, report their locations back to the intranet application server, and push alerts for new jobs during the day. Given the scenario, which three of the following components are required for application X to function properly? (Choose three.)
A. BlackBerry Enterprise Server
B. BlackBerry Internet Service
C. A GPS enabled BlackBerry device
D. BlackBerry Internet Service Push APIs
E. BlackBerry Mobile Data System Connection Service
Answer: A, C, E

Q: 3
Which three of the following debugging features are supported in BlackBerry IDEs? (Choose three.)
A. Get a variablevalueGet a variable? value
B. Change a variablevalueChange a variable? value
C. Hot code replacement
D. Arbitrary code execution
E. Creating new types
Answer: A, B, D

Q: 4
A developer wants to distribute an application OTA using the BlackBerry Browser. Which application file that provides information about the application needs to be placed on a web server? (Choose one.)
A. JAD
B. ALX
C. COD
D. JAR
E. JDE
Answer: A

Q: 5
What would cause a signed application to become unsigned? (Choose one.)
A. The application is re-compiled
B. The signature expires
C. The application is installed too many times
D. The evoke Key button of the Signature Tool is pressed
E. The JAD and ALX files are deleted
Answer: A

Q: 6
What are two ways to create an application UI that is consistent with the native BlackBerry UI? (Choose two.)
A. Provide context-specific action menus on each page
B. Make use of the banner to present interactive information
C. Inherit default behaviors by using or extending existing UI components
D. Use BlackBerry UI construction tool to build the new UI from an existing template
E. Specify the font for the application screens
Answer: A, C

Q: 7
A BlackBerry device application collects data and needs to merge it with data on a server before pushing out an updated summary page. Which of the following collection of tools would be most appropriate for testing this application? (Choose one.)
A. A BlackBerry MDS-CS Simulator and a real BlackBerry device
B. A database server, a proxy, and a real BlackBerry device
C. A BlackBerry ESS Simulator and a real BlackBerry device
D. A web server and a BlackBerry Device Simulator
E. A BlackBerry MDS-CS Simulator and a BlackBerry Device Simulator
Answer: E

Q: 8
Which two of the following simulators should be used to simulate the interaction between a web application on a BlackBerry device and a web server that is behind a corporate firewall? (Choose two.)
A. BlackBerry Firewall Simulator
B. BlackBerry Screen Simulator
C. BlackBerry Device Simulator
D. BlackBerry MDS-CS Simulator
E. BlackBerry ESS Simulator
Answer: C, D

Q: 9
Which method does RIM recommend for managing multiple screen displays within a BlackBerry device application? (Choose one.)
A. Organize the screens into a tabbed panel
B. Push full sized screens to the top of a stack
C. Generate pop-up screens as required
D. Use re-sizable screens that can be collapsed and restored
E. Use a mixture of transparent and opaque screens
Answer: B

Q: 10
Which tool should be used to facilitate application test cases by simulating BlackBerry device user interaction with the BlackBerry Device Simulator? (Choose one.)
A. BlackBerry MDS-CS Simulator
B. Javaloader
C. Controller Command
D. ESS
E. BlackBerry Desktop Manager
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved