Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-710 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-710 Sample Questions:

Q: 1
Which new feature of BlackBerry Enterprise Server 5.0 can be utilized to minimize or eliminate upgrade-related down-time? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. BlackBerry Monitoring Service
B. BlackBerry Enterprise Transporter
C. BlackBerry Administration Service
D. BlackBerry Disposition Service
E. High availability
F. Application Pool
Answer: E

Q: 2
Why would someone login to the BlackBerry Web Desktop Manager? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. To add their account to the BlackBerry Enterprise Server
B. To synchronize their S/MIME certificate
C. To set an enterprise activation password
D. To modify the BlackBerry Attachment Server settings
E. To modify their wireless PIM sync settings
Answer: C

Q: 3
Web-based access to BlackBerry Enterprise Server 5.0 is a function of which component? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. BlackBerry Dispatcher Service
B. BlackBerry Router Service
C. BlackBerry Controller Service
D. BlackBerry Administration Service
E. BlackBerry Collaboration Service
F. BlackBerry Mobile Data Service
Answer: D

Q: 4
Which of the following statements describe the SRP credentials used by the active and standby instances of the BlackBerry Enterprise Server in a high availability environment? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. The active and standby instances of the BlackBerry Enterprise Server use a different SRP ID and authentication key.
B. The active and standby instances of the BlackBerry Enterprise Server use the same SRP ID and authentication key.
C. The active and standby instances of the BlackBerry Enterprise Server use the same SRP ID but different authentication keys.
D. The active and standby instances of the BlackBerry Enterprise Server use different SRP IDs but the same authentication key.
E. The standby instance of the BlackBerry Enterprise Server is automatically assigned an SRP ID or authentication key.
Answer: B

Q: 5
What is the maximum number of total BlackBerry smartphone users (CAL's) that the BlackBerry Enterprise Server can handle before it is recommended that a second BlackBerry Enterprise Server instance be added to the BlackBerry Domain? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. 50
B. 500
C. 1000
D. 2000
E. 2500
Answer: D

Q: 6
Which three of the following features are new Calendar application enhancements introduced with BlackBerry Device Software 5.0 and BlackBerry Enterprise Server 5.0? (Choose three.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. Free/Busy Availability Lookup
B. Forward Calendar Entries
C. Calendar Attachment Support
D. Synchronization of public and private contacts
E. Create a new calendar entry from the BlackBerry device
Answer: B, C, D

Q: 7
Which two BlackBerry Enterprise Server components CANNOT be installed on a separate computer? (Choose two.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. BlackBerry Administration Service
B. BlackBerry Messaging Agent
C. BlackBerry Router Service
D. BlackBerry Dispatcher Service
E. BlackBerry Attachment Service
F. BlackBerry Monitoring Service
Answer: B, D

Q: 8
Which two of the following are valid Wi-Fi security protocols? (Choose two.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. WPA
B. PSK
C. Triple DES
D. AES
E. PGP
Answer: A, B

Q: 9
The security team is requesting the ability to control what types of BlackBerry smartphones can activate on the BlackBerry Enterprise Server. Using the Enterprise Service Policy which three restrictions can be implemented to control which BlackBerry smartphones can use the BlackBerry Enterprise Server? (Choose three.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. Model Name
B. ESN Range
C. Manufacturer's Name
D. PIN Range
E. Wi-Fi Equipped
Answer: A, C, D

Q: 10
IT polices are assigned for the BlackBerry Enterprise Server at multiple levels. When there are overlaps, what level of IT policies take priority? (Choose one.) To see the Acronym list click the "Exhibit" button found at the bottom of the screen.
A. User
B. Group
C. Server
D. Domain
E. Corporate
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved