Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-620 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-620 Sample Questions:

1.Nextair Corporation plans to keep running BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 in Chicago and install version 5.0 in Los Angeles. They plan on performing a phased migration between the two sites. Both BlackBerry Enterprise Server instances will share an SQL database.
What must be considered for this upgrade? (Choose one)
A. It requires an additional SRP
B. All users on BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 are disabled until migrated
C. Each BlackBerry Enterprise Server instance will have its own BlackBerry Domain
D. All BlackBerry device users are migrated at the same time
Answer: A

2.Given the scenario, what is the proper role to assign the head administrator in the New York office? (Choose one)
A. Enterprise Administrator
B. Security Administrator
C. Monitoring System Administrator
D. Senior Helpdesk Administrator
Answer: B

3.Given the scenario, which BlackBerry Enterprise Server component should be installed in New York to allow for management of the BlackBerry solution? (Choose one)
A. BlackBerry Monitoring Service
B. BlackBerry Alert Service
C. BlackBerry Administration Service
D. BlackBerry Policy Service
E. BlackBerry Manager
Answer: C

4.Since the sales application is mission-critical, what can be done to ensure its content is always delivered to the BlackBerry device users? (Choose one)
A. Configure a secondary pool of BlackBerry MDS Connection Services
B. Configure one primary pool of BlackBerry MDS Connection Services
C. Put the MDS Integration Service Database in a separate server
D. Create a pool of BlackBerry MDS Integration Services
Answer: B

5.Nextair Corporation has configured push application access to be above the failover threshold but below the promotion threshold. Which situation will cause a failover? (Choose one)
A. BlackBerry MDS Connection Service is healthy on the secondary BlackBerry Enterprise Server instance
B. BlackBerry MDS Connection Service is healthy on the primary BlackBerry Enterprise Server instance
C. BlackBerry MDS Connection Service fails on the secondar y BlackBerry Enterprise Server instance
D. BlackBerry MDS Connection Service fails on the primary BlackBerry Enterprise Server instance
Answer: D

6.Management has requested that the ability to activate BlackBerry devices on the BlackBerry Enterprise Server be restricted to approved BlackBerry device models only. What can be used to accommodate this request? (Choose one)
A. IT Policy
B. PIN to Model Mapping
C. Enterprise Service Policy
D. Application Control Policy
E. Group Filter
Answer: C

7.Nextair Corporation. has limited hardware resources available and is planning to perform an in-place upgrade of BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 to version 5 .0. What are two disadvantages of this approach? (Choose two)
A. All other locations with 4.1.6 BlackBerry Enterprise Servers must be upgraded immediately
B. It will be more difficult to rollback
C. There is additional cost of another SRP
D. The SQL database must be hosted on two separate BlackBerry Enterprise Servers
E. They will experience more downtime
Answer: B,E

8.Nextair Corporation plans to keep running BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 in New York and install version 5.0 in Toronto. They plan on perform ing a phased migration between the two sites.
Both BlackBerry Enterprise Server instances will use their own Microsoft SQL Server hosted in their respective location. What is an advantage of this upgrade? (Choose one)
A. Both BlackBerry Enterprise Server instances can be managed in the same BlackBerry Domain
B. It allows time for testing beforemigrating all BlackBerry device users
C. BlackBerry devices will not require new service books
D. The cost of an additional SRP Identifier is saved
Answer: B

9.Given the scenario that VIP users require access to internal a pplications daily, you have decided to configure the BlackBerry MDS Connection Service for high availability. What is the minimum number of BlackBerry MDS Connection Service instances you need to install? (Choose one.)
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: B

10.Nextair Corporation wants to be able to efficiently manage the BlackBerry solution at all times.
How can this be accomplished if a BlackBerry Enterprise Server is inst alled in two different cities? (Choose one)
A. Set up one of the BlackBerry Enterprise Server instances as a standby instance
B. Create a pool of BlackBerry Administration Service instances
C. Enable automatic connections failover
D. Setup BlackBerry MDS Integration Service in a round robin configuration
Answer: B

11.Given the scenario, any new applications developed for the sales application will need to be published again. Which service should be installed in New York t o allow for timely uploads and publishing? (Choose one)
A. BlackBerry MDS Connection Service
B. BlackBerry MDS Integration Service
C. BlackBerry Collaboration Service
D. BlackBerry Synchronization Service
Answer: B

12.Nextair Corporation has determined the hardware running BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 will be insufficient to handle version 5.0. They plan to perform a cutover upgrade using the existing SQL database. What is an advantage of imple menting this strategy? (Choose one)
A. There is no downtime for other BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 instances sharing the same SQL database
B. They will save the cost of an additional SRP Identifier
C. There is no need to back up the database prior to upgrade
D. The SQL database must be hosted locally to the BlackBerry Enterprise Server
Answer: B

13.Nextair Corporation has determined that the hardware running BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 will be insufficient to handle version 5.0. They plan to perform a cutover upgrade using a new SQL database. What is the primary advantage of implementing this strategy? (Choose one)
A. The SQL database can be hosted locally to the BlackBerry Enterprise Server
B. The SQL database can be hosted on two separate Microsoft SQL Servers
C. BlackBerry device users are automatically migrated to BlackBerry Enterprise S erver software version 5.0 during the installation
D. In an emergency, it is easier to roll back to the previous version
Answer: D

14.One thousand BlackBerry 8830 devices have been sent to the employees in the regional offices and the BlackBerry device users will be issued enterprise activation passwords next week. Management would like to prevent unneeded wireless data charg es. What can be done to ensure this mass enterprise activation process uses as little wireless data as possible? (Choose one)
A. Set the 'Disable Wireless Activations' IT policy to 'True'
B. Set the 'Disable Wireless Bulk Loads' IT policy to 'True'
C. Set the 'Disable Enterprise Activation Progress' IT policy to 'True'
D. Set theisable Wireline Activations' IT policySet the ?isab le Wireline Activations' IT policy to 'True'
Answer: B

15.What can be deployed to reduce the financial cost of the BlackBerry solution in each office location when the BlackBerry device users are traveling around the campus? (Choose one)
A. BlackBerry Web Desktop Manager
B. A WLAN configuration set
C. BlackBerry Desktop Manager
D. A remote BlackBerry Router
Answer: B

16.Given the scenario, what is the proper role to assign the head administrator in the New York office? (Choose one)
A. Enterprise Administrator
B. Security Administrator
C. Monitoring System Administrator
D. Senior Helpdesk Administrator
Answer: B

17.The company has exceeded its planned growth for BlackBerry device users and expects to have 1400 additional users next year in New York. What can be done to accommodate this growth on the current New York BlackBerry Enterprise Server? (Choose one.)
A. Upgrade the existing BlackBerry Enterprise Server to a 64 bit operating system
B. Install a standby BlackBerry Enterprise Server
C. Install another BlackBerry Enterprise Server
D. Install a remote MDS-CS service to handle Sales Data requests
Answer: C

18.After completing a successful deployment of BlackBerry devices, the company is adding an additional 51 messaging servers across the four offices, which all support BlackBerry device users. What should you do to ensure optimal performance while meeting the company businessoffices, which all support BlackBerry device users. What should you do to ensure optimal performance while meeting the company business requirements? (Choose one)
A. Create a BlackBerry Router pool
B. Increase bandwidth to Microsoft SQL Server
C. Add a standby BlackBerry Enterprise Server instance
D. Ensure each messaging server is only being accessed by one B lackBerry Enterprise Server
E. Ensure each BlackBerry Enterprise Server is only connecting to one messaging server
Answer: D

19.Plazmic Inc. future plan is to open an office in Singapore with approximately 500 BlackBerry device users at a forecasted rate of 30% growth forPlazmic Inc.? future plan is to open an office in Singapore with approximately 500 BlackBerry device users at a for ecasted rate of 30% growth for the next fiscal year.
It has been decided to install a standalone MDS Connection Service instance in the Singapore location to ease the load off the BlackBerry Enterprise Server and work-around the slower WAN connection. What are the recommended software and hardware pre-requisites for this installation? (Choose two.)
A. Windows Server 2003 SP1 or later and minimum of 3 GB of memory
B. Windows XP SP 2 and minimum of 1024 MB of memory
C. Windows XP SP 2 and minimum of 512 MB of memory
D. Windows Server 2003 R2 SP2 (64-bit) and minimum of 1024 MB of memory
E. Windows Server 2003 R2 and minimum of 3 GB of memory
F. Windows Server 2008 (64-bit) and minimum of 1024 MB of memory
Answer: D,F

20.With secure messaging, Plazmic Inc. has decided to implement the S/MIME support package.
How can the IT department deploy this for all the BlackBe rry device users? (Choose one)
A. Use a software configuration to push it to all BlackBerry device users
B. Use the BlackBerry Desktop Manager to upload the S/MIME support package
C. Use the BlackBerry Web Desktop Manager to allow users to install the S/MIME support package
D. Have the user download it from the S/MIME website on the BlackBerry device
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved