Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-520 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-520 Sample Questions:

1.What happens during an active BlackBerry MVS call when a failover is initiated by the BlackBerry MVS Console? (Choose one.)
A. Active BlackBerry MVS Wi-Fi calls are preserved
B. Active BlackBerry MVS Voice over Mobile calls are preserved
C. All Active BlackBerry MVS calls are dropped without notification
D. All Active BlackBerry MVS calls are preserved
E. All Active BlackBerry MVS calls are dropped after the notification tone
Answer: D

2.Which type of database authentication is required if BlackBerry MVS is installed on a different Microsoft Windows domain than the BlackBerry Enterprise Serve r? (Choose one.)
A. Microsoft Windows authentication
B. Microsoft SQL Server authentication
C. Authentication set todb_owner
D. Trusted authentication
Answer: B

3.For BlackBerry devices that operate on GSM networks, which Voice over Mobile call dire ction offers optimal performance and reliability? (Choose one.)
A. BlackBerry device-initiated
B. SIP Line
C. SIP Trunk
D. PBX-initiated
E. Voice over Wi-Fi
Answer: D

4.What are three functions of the SIP Line connection between the BlackBerry MVS Session Manager and the PBX? (Choose three.)
A. Registering BlackBerry MVS users with the PBX
B. Communicating Call setup messages
C. Reporting on the health of the BlackBerry MVS Session Manager
D. Exchanging KPML messages
E. Performing PBX directory lookups
Answer: A,B,D

5.Which logging level in the BlackBerry Mobile Voice System Configuration tool logs the SIP messages between the BlackBerry MVS Server and PBX? (Choose one.)
A. Info
B. Severe
C. Warning
D. Finer
E. Finest
Answer: E

6.On a planning call with a customer, the Windows account requirements for the BlackBerry MVS installation are discussed. The customer says that the BlackBerry MVS account sounds similar to the BlackBerry Enterprise Server ESadmin account. The customer asks if this account can be used for BlackBerry MVS. What is the appropriate response to this q uery? (Choose one.)
A. This account can be used since it meets the requirements of the Windows account for BlackBerry MVS.
B. This account cannot be used at the risk of causing issues with the BlackBerry Enterprise Server.
C. The permissions appear similar but are not. TheBESadmin account cannot be used.
D. The BESadmin account must be used since the BlackBerr y MVS installation sets up the connection to the BlackBerry Enterprise Server.
Answer: A

7.What is the maximum round trip ping time supported between Cisco Unified Communications Manager and the BlackBerry MVS Session Manager? (Choose one.)
A. 40 milliseconds
B. 80 milliseconds
C. 120 milliseconds
D. 240 milliseconds
E. 480 milliseconds
Answer: D

8.What is the purpose of the line port in the BlackBerry MVS Telephony Connector configuration? (Choose one.)
A. To allow the BlackBerry MVS Session Manager to receive BlackBerry -initiated calls from the SIP Line on the PBX
B. To allow the BlackBerry MVS to forward calls using the SIP Line on the PBX to the mobile number of the BlackBerry device
C. To allow BlackBerry MVS to initiate calls using the SIP Line o n the PBX to the mobile number of the BlackBerry device
D. To allow BlackBerry MVS Clients to register as a BlackBerry MVS Client on the PBX using the SIP Line Answer: D

9.What is the primary function of the BlackBerry Dispatcher in the BlackBerry MVS Solution? (Choose one.)
A. It compresses and encrypts all data that BlackBerry dev ices send and receive. The BlackBerry Dispatcher sends the data through the BlackBerry Router to the BlackBerry MVS Session Manager.
B. It compresses and encrypts all data that BlackBerry devices send and receive. The BlackBerry Dispatcher sends the data through the BlackBerry Router, to and from the wireless network.
C. It compresses and encrypts all data that BlackBerry devices send and receive. The BlackBerry Dispatcher sends the data through the media gateway, to and from the wireless network.
D. It compresses and encrypts RTP traffic that BlackBerry devices send and receive. The BlackBerry Dispatcher sends the data through the media gat eway, to and from the wireless network.
E. It compresses and encrypts RTP traffic that BlackBerry devices send and receive. The BlackBerry Dispatcher sends the data through the BlackBerry Ro uter, to and from the wireless network.
Answer: B

10.An organization has a hunt group that is configured in the PBX with multiple outgoing trunks. Each trunk is assigned a unique Caller Identification Number. Where must each Caller Identification Number be added to ensure that PBX-initiated calling will work? (Choose one.)
A. The MVS locations field in the BlackBerry MVS Console
B. The BlackBerry MVS Client on the BlackBerry device
C. The BlackBerry MVS Session Manager in the BlackBerry MVS Console
D. The BlackBerry MVS Telephony Connector in the BlackBerry MVS Console
Answer: D

11.Which service book is required by the BlackBerry MVS Client to function properly? (Choose one.)
A. Desktop [VoIP]
B. Desktop [MVSSIP]
C. Desktop [BBMVS]
D. Desktop [BBSIP]
Answer: D

12.When a BlackBerry device is connected to a network, which BlackBerry MVS diagnostic tool should the BlackBerry MVS user use to determine the SSID of that network? (Choose one.)
A. BlackBerry MVS Provisioning Report
B. Manage Connections Service status
C. BlackBerry MVS Unified Diagnostic Report
D. BlackBerry MVS Server MVS Session Managerlog
E. BlackBerry device Connection Logging
Answer: B

13.What allows a BlackBerry device to be added as a valid BlackBerry device to a BlackBerry MVS user DN in a Cisco Unified Communications Manager environment? (Choose one.)
A. Enabling KPML
B. Assigning the MVS user a 10 digit DID/DDI
C. Installing the COP file and rebooting the PBX
D. Configuring CSS for BlackBerry device-initiated calling
E. Setting the call direction for PBX-initiated calls in a MVS user class of service
Answer: C

14.What allows a BlackBerry device to differentiate between an inbound c all to the mobile number and an inbound call to the work number? (Choose one.)
A. The BlackBerry MVS Client is programmed to recognize calls fr om a specific DID that the PBX uses to indicate an enterprise call
B. The BlackBerry Enterprise Server notifies the BlackBerry device user with an email message
C. An indicator isprepended to the ANI that is sent by the PBX to the BlackBerry device
D. The BlackBerry MVS Session Manager sends a SIP message t o the BlackBerry MVS client to indicate that a work call has been initiated
E. Calls to the mobile number use a different ring sequence
Answer: A

15.For BlackBerry devices that operate on CDMA networks, which Voice over Mobile call direction offers the optimal performance and reliability? (Choose one.)
A. BlackBerry device-initiated
B. SIP Line
C. SIP Trunk
D. PBX-initiated
E. Voice over Wi-Fi
Answer: A

16.Which BlackBerry MVS Session Manager configuration setting is required in order for BlackBerry device-initiated calling to work? (Choose one.)
A. Configure a unique SIP IP address
B. Configure BlackBerry MVS for High Availability
C. Add a unique DID/DDI number to each BlackBerry MVS Session Manager
D. Add a unique BlackBerry MVS Telephony Connector Caller Identification Number
Answer: C

17.Which three processes make use of the SIP Trunk? (Choose three.)
A. BlackBerry MVS Client registration
B. Mobile Call initiation using voice over mobile
C. Mid-call features such as transfer and hold
D. BlackBerry device-initiated call authentication
E. Wi-Fi profile authentication
Answer: B,C,D

18.How many SIP Trunks are required in Cisco Unified Communications Manager when configuring BlackBerry MVS for high availability? (Choose one.)
A. Two SIP Trunks are required for the two BlackBerry MVS Session Managers and one SIP Trunk for the BlackBerry MVS Console
B. Four SIP Trunks are required for the two BlackBerry MVS Session Managers
C. Two SIP Trunks are required between the two BlackBerry MVS Session Managers and two SIP Trunks for the BlackBerry MVS Console
D. Two SIP Trunks are required for the two BlackBerry MVS Session M anagers
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved