Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-420 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-420 Sample Questions:

Q: 1
A mobile solutions developer has written a custom application using BlackBerry MDS Studio.
This custom application is to be deployed to all BlackBerry device in the company environment. _BlackBerry device in the company? environment. What are three requirements that must be met prior to deploying the custom application? (Choose three.)
A. BlackBerry MDS Runtime must be installed on the BlackBerry devices.
B. The custom application must be published to the BlackBerry MDS Integration Service.
C. The custom application must be indexed and configured to be pushed using a software configuration.
D. The BlackBerry devices must be activated on the BlackBerry MDS Integration Service.
E. The custom application must be published to the BlackBerry Configuration Database.
Answer: A, B, D

Q: 2
A BlackBerry device user forgets the password to access his BlackBerry device. What should the system administrator do to give the user access to the BlackBerry device? (Choose one.)
A. Send the Set Password and Lock Handheld IT policy.
B. Send the Reset Password IT Admin command to the BlackBerry device.
C. Send the Set Password and Lock Handheld IT Admin command to the BlackBerry device.
D. Remove the battery to perform a hard reset on the BlackBerry device and complete the activation process.
E. Send new security service books from BlackBerry Manager to the BlackBerry device.
Answer: C

Q: 3
A system administrator has moved the BlackBerry Configuration Database from one Microsoft SQL Server to another. The Microsoft SQL database was backed up from the source server and restored on the destination server. The system administrator restores the BlackBerry Configuration Database on the destination Microsoft SQL Server and configures the BlackBerry Enterprise Server to point to the new Microsoft SQL Server using the BlackBerry Config tool. The BlackBerry Dispatcher, the BlackBerry Synchronization Service, and the BlackBerry Policy Service all fail to start. The system administrator has verified connectivity to the destination Microsoft SQL Server by clicking the Test Microsoft SQL Server Connectivity button. What is the most likely cause of this problem? (Choose one.)
A. The BlackBerry Enterprise Server service account is not a member of the local administrators group on the Microsoft SQL Server.
B. The BlackBerry Configuration Database schema is not updated.
C. The BlackBerry Enterprise Server service account does not have sufficient Microsoft Exchange permissions.
D. The BlackBerry Enterprise Server is pointed at the wrong database.
E. The BlackBerry system errors (syserrors) are not updated in the master database.
Answer: E

Q: 4
What are three functions of the BlackBerry Messaging Agent? (Choose three.)
A. Synchronizes calendar appointments to and from the BlackBerry device
B. Synchronizes address book entries to and from the BlackBerry device
C. Performs address book lookups requested on the BlackBerry device
D. Synchronizes attachments created on the BlackBerry device
E. Performs wireless backups of BlackBerry device settings
Answer: A, C, D

Q: 5
The name of the BlackBerry Enterprise Server is Server01. The Agent ID for the BlackBerry device user is ?.? What is the name of the BlackBerry Enterprise Server log file where message flow information should be found? (Choose one.)
A. Server01_magt_01_20071201_0002.txt
B. Server01_mngr_02_20071201_0001.txt
C. Server01_magt_02_20071201_0001.txt
D. Server01_mdss_02_20071201_0002.txt
E. Server01_mdat_02_20071201_0001.txt
Answer: C

Q: 6
Which BlackBerry Manager status indicates the IT policy has been accepted by a BlackBerry device? (Choose one.)
A. Applied
B. Received
C. Applied successfully
D. Received successfully
E. Delivered
Answer: C

Q: 7
How can a company allow specified BlackBerry device models to access the BlackBerry Enterprise Server? (Choose one.)
A. Enable the Enterprise Service Policy at the BlackBerry Domain level and select the specified models.
B. Enable the Enterprise Service Policy for each BlackBerry Enterprise Server and select the specified models.
C. Enable the Enterprise Service Policy for each BlackBerry Enterprise Server and select the PIN ranges of the permitted models.
D. Enable the Enterprise Service Policy at the domain level and restrict the not specified models.
E. Enable the Enterprise Service Policy for each BlackBerry Enterprise Server and restrict the not specified models.
Answer: A

Q: 8
A system administrator recently discovered that BlackBerry device users are wirelessly downloading MP3 files from the Internet to their BlackBerry devices. How can this practice be prevented using BlackBerry Manager? (Choose one.)
A. Set the Max File Size on the BlackBerry Attachment Server for MP3 files to 0.
B. Create a new Media Content Management entry and set the Disallow Content to True.
C. Disallow MP3s using an Application Control Policy
D. Disallow MP3s using an IT policy.
E. Enable content protection on the media card.
Answer: B

Q: 9
A BlackBerry device user reports that she has not received any email messages on her BlackBerry device in the past three hours. However, she is able to send email messages. The system administrator sends three test email messages to the user, but the Pending Data Packet status remains the same. Which status should the system administrator examine next? (Choose one.)
A. Filtered Messages
B. Last Contact Time
C. Last Result
D. Wireless Message Reconciliation
E. Expired Messages
Answer: A

Q: 10
Which two components are required for a BlackBerry device user to send and receive PGP encrypted email messages? (Choose two.)
A. An IT policy with the URL of the PGP Universal Server pushed to the BlackBerry device
B. An IT policy with a CRL server configured, pushed to the BlackBerry device
C. An IT policy with the URL of the PGP LDAP Server pushed to the BlackBerry device
D. The PGP Support Package installed on the BlackBerry Enterprise Server
E. The PGP Support Package installed on the BlackBerry device
Answer: A, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved