Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

BlackBerry BCP-340 Exam - Cheat-Test.com

Free BCP-340 Sample Questions:

Q: 1
When activating a device through the BlackBerry Web Desktop Manager, the Microsoft ActiveX
controls send the device PIN to the BlackBerry Administration Service over an
A. HTTP connection.
B. HTTPS connection.
C. TLS connection.
D. SSH connection.
Answer: B

Q: 2
Which option best describes how to add a user to a BlackBerry Device Service (BDS) domain?
A. Login to BlackBerry Administration Console and click on “create a user” enter the user’s full
name in the “Directory Display Name” field and click on “create a user with activation password”
B. Login to BlackBerry Administration Console and click on “create a user”, enter the user’s full
name in the “Directory Display Name” field and click on “create a user without activation
password”
C. Login to BlackBerry Administration Console and click on “create a user” enter the user’s email
address in the “Email Address” field and click on “create a user with generating activation
password”
D. Login to BlackBerry Administration Console and click on “create a user”, enter the user’s email
address in the “Email Address” field and click on “create a user without activation password”
Answer: D

Q: 3
When adding users to the environment, which BlackBerry Device Service (BDS) Component
connects to Microsoft Active Directory to obtain user information?
A. BlackBerry Administration Service
B. BlackBerry Mail Store Service
C. BlackBerry Enterprise Management Web Service
D. BlackBerry Controller Service
Answer: A

Q: 4
What steps are taken to create a custom signature for an ActiveSync account?
A. Settings -> More -> Accounts-> Auto Signature
B. BlackBerry Hub Settings -> More -> Accounts-> Auto Signature
C. BlackBerry Hub Settings -> More -> Email Account Preferences -> Auto Signature
D. BlackBerry Hub -> Menu -> Settings -> Email Account Preferences -> Select the Account->
Auto Signature
Answer: D

Q: 5
Which is a supported method to perform a device switch from an older BlackBerry 5 to 7 device to
a new BlackBerry 10 (BB10)?
A. BlackBerry Link and the Device switch option on the BlackBerry Device
B. BlackBerry Desktop Manager
C. BlackBerry Administration Console
D. BlackBerry Protect
Answer: A

Q: 6
There is an existing set of IT policies, including a Voice Control IT policy, assigned to a number of
groups on the server, including a group for the Sales team. Every group is assigned a single IT
policy. You are tasked with disallowing voice control commands on the device for the Sales team.
You would
A. Modify the Default IT policy.
B. Modify the existing IT policy assigned to the Sales team’s group.
C. Modify the Voice Control IT policy.
D. Assign the Voice Control IT policy to the Sales team’s group.
Answer: B

Q: 7
What functions are available when a device has been enrolled under the BlackBerry Protect
program?
A. View Location, Play Sound, Display a Message, Lock Device, or Wipe Device
B. View Location, Play Sound, Display a Message, Lock Device, or change BBID password
C. View Location, Play Sound, Display a Message, Rename Device, or Lock Device
D. View Location, Play Sound, Display a Message, Lock Device, or change the device PIN
Answer: A

Q: 8
What file type is used to create a list of selected user accounts and the devices associated with
those accounts?
A. .csv file
B. .pdf file
C. .xls file
D. .odt file
Answer: A

Q: 9
Which IT Policy allows you to specify whether work applications must connect to your
organization’s network through the BlackBerry Device Service (BDS) or BlackBerry Enterprise
Server?
A. Network Access Control for Work Applications
B. Wi-Fi control Policy
C. Mobile Hotspot Mode and Tethering
D. Personal Applications Access to Work Contacts
Answer: A

Q: 10
A device establishes connection against the BlackBerry environment by creating an
A. HTTP connection over Wi-Fi.
B. HTTP connection over Wi-Fi VPN, or IPPP.
C. SSL connection over Wi-Fi.
D. SSL connection over Wi-Fi, VPN, or IPPP.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved